Jump to content

raskilla

Nariai
  • Pranešimai

    143
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius raskilla

  1. Jei dalinates info,tai imeskite ir cia. Kovo men ikurta,daugiau jokios info nors buvo rasyta,kad viska tuoj suzinosite...dabar laukiam jusu internetinio puslapio...kiek laiko?reiks laukti...jokios info,absoliuciai..

    1. jei tik draugu,pazistamu ir rinktiniu nariu asociacija taip ir rasykite :)

    2. ka sita asociacija buria? kokie jos tikslai?

    atsakyti galite ir vienu zodziu :) p.s.aisku be sios frazes"reikejo dalyvauti susirinkime".

    Reziumuojant: pradzia-per daug dumblo...as abejoju ar jus net patys norite daugiau nariu asociacijoje.

    Sorry,net taip buriate zmones...Istaisykite klaidas ir kuo greiciau....Sekmes

    triušių draugijoje -nepasidalino kažko-tai įkūrė asociaciją,-bet galiu pasakyti tik tiek,-jei steigiate -tai turi būti kuo daugiau info-ir būtent ten kur buriasi triušininkai,o -ne prie pc-Molas... :icon-mrgreen:

  2. Grazbek, kolega, čia gi ne profesionalo klausimas buvo... Žmonės augina po 50, po 100 vištų.. pramononių pilnaverčių arba bent panašių pašarų jie nepasigamins...

    Nors.... vištoms dedeklėms labai svarbus metioninas... Baltymų racione gali būti kiek nori, nebus metionino pakankamo kiekio - bus pšššš.... O sintetinis metioninas dar brangesnis, negu cholikalciferolis..

    Patarinėjau tai, su kuo dažniausia susiduria pramoniniai pulkai... iš paprastesnių sprendimų.

    Turintys praktikos vištų auginime prašau patarkit kokį pašarą nusipirkti, kad tos mūsų vištukės atsigautų? Gal galit mestelti nuorodą kur būtų galima įsigyti visaverčių lesalų?

    sveiki,-aš laikau putpeles,bet perku -iš vieno privataus asmens -pašarus,-jis -kaip ''pirmos rankos''-visam aleksoto turguje kaune,-perku vištu dedeklių kombikormą iš karto primaišyta dar su traiškytais kukurūzais,--1maišo -40kg kaina 48lt.-gamina KG-bet prekyboje tokio nėra-[ten savi reikalai].putpelės deda kuo puikiausiai kiaušinius,o kaimynai ir vištas lesina.pas tą žmogelį yra visko ,tik reikia pasiskambinti ir viską susižinoti,jis gyvena kauno raj.mastaičiuose[prie garliavos].jei domina parašyk pm-parašysiu tel .nr.

  3. sveiki ar galit patart net nezinau kodel triusė suėdė triusiukus buvo ir vandens ir maisto, narvas išvalytas trys dienos praėjo nuo atsivedimo ir pamaciau kaip triusė ėda triusiukus

    Gyvūnai palikuonių be priežasties nežudo. Gal maistas nelaloringas ir dėl to pieno trūko? Gal mastitas? Gal nesveiki triušiukai? O gal jie nugaišo ir triušė dėl to juos suėdė? O gal tai pirma vada ir patelė nesuprato, kad tai jos vaikai?

    trenktos tos triušės,-kartais būna,-o jei pirma vada ,-tai ''stebuklas'',kad išauga triušiukai be problemų...

    :icon-evil:

  4. Gegužės 25-26d. Panevėžys kviečia į pavasarinę geros valios paukščių augintojų mugę. Kuri, kaip ir kiekvienais metais, vyks "Tau žemdirby" turguje, adresu Darbo a. 1a. Iškilmingas atidarymas 10:00. Norinčių prekiauti laukiam nuo 7:00. Prašome turėti rodomų ar parduodamų paukščių pavadnimus bei trumpus aprašymus.

    Jei kyla klausimų prašome skambinti tel. 865972397, 865951070

    Maloniai Jūsų laukiame

    gal patikslintumėte,kada rugpjūčio mėnesį -mugė Panevėžyje???ir kada prasideda veiksmas ir kur [adresas,ar bent kokia nuoroda] :icon-question:

  5. žiūrėk,kad gėjų lyga į forumą neužeitų,- o tai dar pasiskųs,kad ir paukščių forume vyksta diskriminacija,,,, :icon-mrgreen:

    Gėjus tik vienintelis buvo, kažkoks vokiečių fizikas tokiu vardu. Visi kiti yra pidarai :icon-mrgreen::icon-mrgreen::icon-mrgreen:

    kaip pavadinsi ,-taip nepagadinsi,-esmė ,-ta pati :icon-twisted:

  6. sveiki,ar per tokius didelius karščius galima skiepyti triušius?-nebus šalutinio poveikio??-gal palaukti atvėsimo??-parašykite savo praktikos žinias :icon-question:

    as skiepinciau bet tai butu arba 5h ryto arba 11h vakare

    skiepinimo laikas viskas aišku,bet juk 10dienų juk turi praeiti kol skiepas ''įsigalios'',o jei šitaip karšta,kaip tie triušiai,-tą laikotarpį ''perneš''??? :icon-cry:

  7. Paklausiu ir parašysiu būtinai,o KVIECIAI, MIEZIAI, AVIZOS,ZIRNIAI irgi triušiams argi gerai tiek daug energijos koncentruotos. Ten kur triušiai beveik neserga mixomatoze pažiūrėk ka valgo ? Tikrai ne tokius koncentratus ,o labai skurdžia žolia, bet sutinku kad be koncentruotų ir kombinuotų pašarų niekaip , nes reik juk vergus miestuose pamaitint. O kitoj temoj vyrai rimti rašė, kad kuo smulkiau tuo blogiau.

    Manau kad jai pašaras ir gyvenimo salygos gyvūno ar augalo atitinka jo prigimtį , jokios ligos jo nepuola.

    tai tada iš viso,-ir triušiams ir šunims ir visiems kitiems gyvūnams,kur yra pagamintas sausas maistas-yra blogis....jei laikysimės tokio mąstymo,-tai reikia visiems pasiimti kuokas ir grįžti į ''akmens amžių'',-eiti medžioti,ir tt..tai kam tu tą triušį augini,-ne paprasčiau miške jį ,su kilpa pasigauti?-''natur produkt''... :lol:

  8. Tai gerų nei paukščių nei triušių manau nieks nenori parduot , tokius sau pasilieka , o jai atvažiuoja naujokas toj sritį nenusimanantis ir dar pasako kad nieko nenusimano, tai nevisiem gi sažinė vienoda.

    seip jai jau nusprendei isigyti triusiu, tai reiktu pasidomet apie jus, arba pirkti is pazystamo zmogaus.

    O kas trugdo pasimti zmogu kuris ismano apie trusius ir tada vaziuoti pirkti?

    cia taspats kaip kad masina vaziuoji pirkti, pasiemi zmogu ismananti

    kokie tave paukščiai domina?-aš turiu jaunų putpelių,-dalį parduosiu,dalį pasiliksiu,triušiai pas mane kalifornai,ir mix-kalif+zelandas,-įvairaus amžiaus,-jei domina skambink,ar rašyk,-auginu -triušius mėsai,ir savo bandos didinimui,-pas mane ne veislynas,-bet padorus triušynas... :) ir kainos ''nesikandžioja'' :icon-mrgreen: tel.867514588

  9. Pirkau ir as is Alytaus pries 3 metus zelanduka 2 men. tada dar nelabai zinojau apie veislinius, tai dabar supratau, kad uz didelius pinigus pardave distrofika... nieko gero neisaugo, mano cal+zel antros kartos misrunai grazesni atrodo ir didesni uzaugo. ir 1 men mano triusiukai didesni nei tas "veislinis" 2 menesiu...

    Aferistas,tas Šarūnas,jam net uždraudė praeitais metais parodose dalyvauti,nes pas jį ne veislynas ,o šrotas,,,,ką moka tai gerai pakalbėti,-daugiau nieko,-...prieš porą metų teko pirkti pas jį ''veislinį'' kaliforną-buvau ''žalia''-tai ir prakišo,-o dabar ,kai jau daug maž žinai ,kaip turi tiksliai atrodyti,tos ar kitos veislės triušis,-tai supranti,- ant mix'o uždėjo ''nakolkę''- ir pirmyn...jam išvis reikėtų licenziją atimti ir uždaryti tokį ''veislyną'' :icon-mrgreen:

  10. kiek ju maziausiai rekomenduotumet laikyt, as noreciau tik pameginimuj:) ir kokia kaina vienadienio? jei serciau visciuku kombikormu ar gerai butu? nu kol uzaugtu ir kur gaut normalaus putpeliu kombikormo ar dar ko, nes kiek domejaus jie nededa nuo paprasto vistu kombikormo kiausu, jiem daugiau baltymu reik, taip?

    jei nori pradžiai -tai prdėk nuo vieno narvelio,kur telpa pvz;20putpelių [16 patelių +4 patinukai]-manau tiek pakaktų... :icon-rolleyes:

  11. kiek ju maziausiai rekomenduotumet laikyt, as noreciau tik pameginimuj:) ir kokia kaina vienadienio? jei serciau visciuku kombikormu ar gerai butu? nu kol uzaugtu ir kur gaut normalaus putpeliu kombikormo ar dar ko, nes kiek domejaus jie nededa nuo paprasto vistu kombikormo kiausu, jiem daugiau baltymu reik, taip?

    Is pat pradziu seriau su broileriu kombikormu,paskui kai uzaugo seriau su dedekliu komb. dejo kiausinukus gerai,tik vienu momentu buvo apstojusios gal koki menesy det.Bet tada buvau pakeitusi lietuviska komb. i lenkiska,gal del to nedejo.

    bet koks pašaro pasikeitimas ,-įtakoja kiaušinių dėjimą,,,putpelėms reikia daugiau baltymų,-putpelių komb.pašaruose[KG]-tik 18-ka procentų,-o pakaitinių vištaičių P2-21,05-procento-šitu šeriu savo putpeles,-ir kiaušiniai byra kuo puikiausiai...šerk šitu ir mažiukus,tik su blenderiu pasmulkink,-broilerinio komb.-man, net pašarų pardavėja[Kauno Grūduose] rekomendavo neduoti,nes ten su visokiais priedais ir tt.[ po šito pašaro gamybos visą liniją turi išblizginti,kad nebūtų likučių]..be to yra schema,kad jei pradėjai broileriniu šerti,tai ir turi pabaigti,-o čia putpelėms,-ne į temą...Vienadienis :eusa-dance: putpeliukas 3 lt,-o vėliau su kiekviena savaite -kaina auga,,mėn.laiko -jau 10lt.1,5mėn,-15lt.

  12. Sveiki, gal zinote kur kaune arba kauno rajone nusipirkti vakcinos?? Gal galite pasiulyti koki nebrangu varianta...

    Ramučiuose,link Karmėlavos yra vet.vaistinė ''uab Vetvila''-pc susirask kontaktus,pasiskambink,jei neturi ,-gali užsisakyti...užvakar pirkau 100 dozių -myxoren,-sumokėjau -100lt.[but,po 20dozių-20lt.].pabrango ,-pavasarį buvo po 16 -lika litų ,-bet kad visi vaistai pabrango... :icon-cry:

  13. tai va,puikiai išsirito mano putpeliukai,pradėjo 16-tą parą,-baigė 17-tą parą.gimė per Jonines,gal kas susidomėjote -turiu pardavimui,kainą pasiderinsim.867514588,kauno raj. :eusa-dance:

    tiesa putpeliukai ,faraoninės veislės.

  14. Sveiki,

    pradedame prekiauti naujos kartos itališkais pilnai automatiniais inkubatoriais.

    Labai įdomi konstrukcija, pilnai elektronika, perina nuo 96/196 putpelių iki 24/49 žąsų kiaušinių.

    Informacija čia:

    http://smulkusukis.lt/inkubatoriai

    vienas paukštininkas,-nusipirko itališką,-[tas žalios spalvos],-tai pasakė,-'jei tu būtum mano priešas,tai aš jį tau padovanočiau...''.....nesupykit,tokie atsiliepimai.. :icon-mrgreen:

  15. man irgi vel parase,,sw turit Patina triuši 7men?'' manau ,kad cia specialiai erzina rašinedamas.

    o man rodos,kad ta 'seilių' kompanija-sau sąskaitą pasipildo,-gal aš klystu,bet man net paskambino vieną kartą -tokį šūdą sumalė,kad net ausys susiraitė,,,,-tipo patys iš Vilniaus ,ar Vievio,-bet triušius reikia atvežti-į Jonučius,prie Garliavos[Kauno .raj],nes ten važiuoja su 'reikalais',-balsai pacukų po 12 m.,-nemoka suskaičiuoti iki šimto...Ant durniaus ,sutikau su visom sąlygom ,pasakiau, kad atvešiu-nuleidau kainą,-numetė ragelį ,i daugiau nei sms,nei skambučio...-atšoko :lol:

  16. pas mane ir kazkas nutiko kad jau 3 triusiukai krito menesio su puse amziaus nk lyg ir nepastebiu tik pasidaro vangus ir jau ziurek po paros negyvas...

    Kritinis laikas 6 savaitės, žarnynas kaišo pagalius į ratus.... Prevencines priemones manau jau gana stipriai aptarėme paskutiniu metu....

    tą vangų triušiuką paimk už sprando ir papurtyk lengvai,jei pilvas kliuksi,tai kokcidiozės pradžia,po to nieko neėsdami griežia dantimis,-taigi,-išvada reikia ,čia,-kaip kieno 'nukryžiuoto 'trisulfono-ir tik šieno pelyno žolės paskink,ir plius dar vanduo,-turi išgyti,jei laiku pradėsi stebėti elgseną ir gydyti.

  17. sveiki,as putpeles auginu tik antri metai nors buvau pradejusi jau kelis kartus tik aplikybes neleido,galiu pasakyti auginu faronines putpeles mesai ir kiausinems,kiausinei didesni nei japonisku,mesytes irgi daug daugiau,pakolkas putpeliu turiu nedaug nes nespeju usiveisti,kokius pirkti priklauso nuo kisenes,jei turit geriau pirkti jaunas pradedances deti,nereikes laukti 2 menesiu,jei ne tai mazylius bet neaisku kiek bus pateliu ir kiek patinu,tai apgaulingas pirkimas,na o kas del relizacijos priklauso kaip sugebesi parduoti kokia rinka surasi,priklauso nuo jusu.

    sveiki,-man įdomu,kiek laiko inkubatoriuje perinate kiaušinius?

×
×
  • Create New...