Jump to content

vigor

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius vigor

  1. Taigi, sveiki visi.

    Praeje metai buvo idomus. Daug dalyku su sraigemis ivyko.

    Motinine banda nusipirkau, kiausinelius dejo kaip pasiute, ritosi irgi. Sraiges is voljeru bego irgi kaip pasiute. dbr visos ziemoja. Pries pat salcius, pasikapstes voljere radau saujas ikru. keleta pasiemiau su siektiek zemes, dabar vazone ant palanges auginu. Issirito koks 50%.

    Pavasari bus idomu paziureti, kaip joms pasiseks perziemoti.

    Jeigu viskas gerai, tai pasiulysiu toki dalyka:

    1. Paruosiu visa medziaga Aspersa Aspersa sraigiu auginimui lauke, zaliu pasaru, Lt kalba, su verslo planu, kalendoriniu grafiku ir kt. info ko tik reikia sraigems auginti.

    2. Pasirasote sutarti tiesiai su imone, kuri ta technologija parduoda ir isipareigoja supirkti sraiges. Zinote tikra sraigiu kaina, kuri yra nuo 4 iki 4,7eur/kg

    3. Visu augintoju sraiges organizuotai isvezame, pinigai pervedami i jusu saskaitas tiesiai is supirkeju.

    Jusu darbas - Gerai auginti sraiges.

    Mano darbas - Uztikrinti, kad jus gerai augintumet sraiges, o vadybos ir orgnizavimo darbus paliktumet man. Mano darbo uzmokestis sutartinis procentas nuo jusu isveztu sraigiu. Nesigavo uzauginti, jus man nemokat nieko, gavosi - visi bunam laimingi.

    Tokia ideja. Ka Jus manot?

    Pagarbiai, Liu

    Tai negi viskas tuo ir baidėsi , skaitinėju šį forumą jau porą metų ir vis nesiryžtu imtis šito , verslo , jei taip būtų galima pasakyti.Vis tikėjausi kad LIu , čia pasigirs savo laimėjimais ir pasiūlys savo verslo planą .Bet daugiau mebesimato tamstos žinučių, kaip baigėsi su tom sraigėm? Kaip pavyko jas parduoti?

×
×
  • Create New...