Jump to content

neras

Nariai
  • Pranešimai

    41
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius neras

  1. http://fermer.ru/files/imagecache/Attac ... 090072.jpg

    Jei tam tarpui gale, tai "senukai" turi

    Siandien Vilniuje buvau ermitaze, banginyje, senukuose, celsio isparduotuveje niekur neradau, kad butu 2.5cmx2cm akuciu cinkuoto tinklo 2m storio vielos. Yra tokie variantai 2.5x2.5 (bet man pasirode labai deleles skyles).

    Labiausiai patiko 2.5x1.3 ( bet nezinau ar nepermaza skylute??)

    Kokie pasiulymai?

    Beje del laminato.

    Kaina 8lt kvadratinis metras. Atsparus dregmei, bet sake kad jeigu i sujungimus pastoviai pateks dregme, tai per sujungimus pabrinks. Bet kaip Jusu patirtis rodo, niekas ten nebrinksta.

    na pirma narva dariau 12cm 70cm nes tuoke plokšte gavau pirkti nes dėjau cemento drožlių plokšte. o laminatas gali būt per slidus. laminato ira pirkti ir 5lt už kvadrata tik jo matmenis gan dideli 200cm/250cm

    http://fermer.ru/forum/melkoe-zhivotnov ... 3?page=153

  2. Jei tam tarpui gale, tai "senukai" turi

    Siandien Vilniuje buvau ermitaze, banginyje, senukuose, celsio isparduotuveje niekur neradau, kad butu 2.5cmx2cm akuciu cinkuoto tinklo 2m storio vielos. Yra tokie variantai 2.5x2.5 (bet man pasirode labai deleles skyles).

    Labiausiai patiko 2.5x1.3 ( bet nezinau ar nepermaza skylute??)

    Kokie pasiulymai?

    Beje del laminato.

    Kaina 8lt kvadratinis metras. Atsparus dregmei, bet sake kad jeigu i sujungimus pastoviai pateks dregme, tai per sujungimus pabrinks. Bet kaip Jusu patirtis rodo, niekas ten nebrinksta.

    na pirma narva dariau 12cm 70cm nes tuoke plokšte gavau pirkti nes dėjau cemento drožlių plokšte. o laminatas gali būt per slidus. laminato ira pirkti ir 5lt už kvadrata tik jo matmenis gan dideli 200cm/250cm

  3. jei aukstis 190 tai telpa trys i auksti ir lieka 40cm nuo zemes, nei ten klupciom nei ka. pas mane padaryta su tinklu gale, kad byretu uz nugaros, o ne ant kito virsaus (stalciaus).

    As galvoju daryti kazka panasaus kaip sitoje foto. Pas tave taip pat? Ar tai patogu?

    Teisybe kad apie 80% triusiu i tustinasi i galine dali?

    O apacioja pas tave krenta ant zemes ar i stalciu kazkoki?

    na pavyko narvas neblogai ir esu patenki tas, tik kaina nemaža. dabar darau panašu tipa tik 32 narvai turi gautis

  4. Tie dideli guzai gali but infekcines fibromatozes poodinei mazgeliai. Is pradziu buna kaip pipiriukai jie bet per 8-10 dienu gali uzaugti iki 4-6cm skersmens. Simptomai labai panasus i mazgeline miksomatoze bet jin daug umesne mirstamumas didesnis ir guzai daug stambesbi.Zodziu vaistu ner gelbsti tik skiepai nuo miksomatozes, arba puodas. Jei jauni triusiukai daznai gaista o 55 laipsniu temp virusas zuva tad mesa gerai termiskai apdorot reik paskerdus, didesni isvis jei labai atsparus o jei suserga lengvai perserga ir visiskai isgyja. Macius nesu, esu girdejus kad atrodo kaip kiusiniais apauge ir istine.

    papjoviau tai tas guzas tarp odos ir mėsos, na o guzas maždaug 4cm, o vidui tai neskaičiau kat pūlini, atrodo kaip balta košė

  5. sveiki visi, man labai reikia jūsų patarimo. taip kvailai nutiko, kad mano triušė susilaukė vaikų nuo jos tikro brolio tai labai norėčiau gauti patarimą ką su tais triušiukais daryti.... ar palikti gyvus ir žiurėti ar triušė augins ar atiduoti suvalgyti šuniui...... :icon-cry: (jiems dar tik viena diena) please help, net net neįsivaizduoju ką reikia daryt.... :icon-question:

    na aš manau palik ir kaip dus taip jau ir bus, o šuo kali ir pabadauti :lol:

  6. Tai kuinui galima, o rimtam sportininkui ne? Kuo darbinukas prastesnis. Nepatartina, nes jei būtų kitaip, tai atsirastų daug entuziastų be patirties, bandančių taip tvarkyti kanopas ir suvarytų kojas žirgams

    na ir užvedėt tema visa pirma reik kaip reikę prižiūrėti tai r mažau bus problemų, o seniau mes ŽIR patis užsakinėdavom pas šaltkalviaus, krapštukus ir skustukus

  7. sveiki ką darote su vandeniu kai taip šąla

    man ir daba sala. tai daba y diena 2 kartus einu vis ypilti siulto vandens y tunos skardines. o seip yra nipelei. ir buvau zadejas pirkti isorini akvariumo ciurkuleciny siurbliuka ir prijunkti prie nipeliu vandens sistemos, kad ciurkuliotu. bei ant vandens rezervuaro apvyniuoti siltaja juosta arba sniura. bei apvyniuoti polesteroliu. ta juosta arba sniuras seip naudojamas vamzdzems sildinti kad neusaltu. ir y sistema kelis grudelius kalio pergamanato del dizinfekcijos. o seip is tu skardiniu pajemu ismetu ta leda vel ypilu siulto vandens :)

    na ir aš taip dabar lakstau su karštu vandeniu :( bet su Surblių kat knipeliai ne prišals tai nesitiki, ir manau akvariuminis siurblys nebus efektyvūs nes jie tik tam tikra aukšti kiele, ir kaina nemenka, nes pas turu akvariumą 1000litr tai žinau.

  8. http://www.eternit.lt/lt/produktai/prod ... rplan.html
    Nežinau, kolegos :icon-question: . Man pagal, tą rusą, kažkas nesigavo. Gavau aš to šiferio sočiai. Padariau 24 gardus įvairiausių dydžių. Kur gyvena vienas patinas, viskas tvarkoj. ten kur 6 - 10 paauglių, grynas mėšlas. Pritraukia jie šieno tiek, kad užsikemša visos tos gale skylės ir pilnas gardas kakučių. Valyti reikia kas savaitę, kaip ir paprasčiausią gardą :icon-confused: .
  9. Siandien jieskojom to lygaus siferio... tai visur tik peciais guscioja :( niekas tokio nezino :)

    Is kur jo gaut? Nupirkom plokstes kazkokios dregmei atsparios 9 mm. bandysim vietoj to siferio det... idomu kiek laikys?

    pas mus gali tik gauti tik betono plokštė, tai tas pas kas ir šiferis tik be asbesto. o šiferi gali rasti tik ant fermų šonu

  10. jo tas ferminis budas ant didelio prieauglio ir ilgose patalpose. as manau geriausei butu kaip 2-3 fotkej tik biski patobulinti 3 aukstu ir daryti kad ne ant zemes biektu myzalai o y latakus. kiekvienas aukstas turetu po atskira lataka toky pat kaip lietvamdziai ir visa tai nuvesti y specelu sulinu gyvuliu nuotekom. ir mastau apie ukinio pastato 2 auksta dazniausei ten buna sienas bet sienuj sandelioti dar turiu dauk vietos tad galvoju visai nieka butu ir 2 auksta apstatyti gardais. kirsti skyle perdengime, deti kanalizacijos vamzdy ir y jy suvesti visus latakus. ir taip iseitu jog y mano ukini pastata galima sutalpinti apie 300-400 ilgaausiu.

    beto kaip manote 80x50 narvo plotis patelei tinkamas su istraukema perykla? ar dar galima pamazinti. o triusiai tai zelandai ir avinai

    na manau tik didint, nes pas mane atsivedė burgundas 10 jaunikliu tai jiems buvo maža narvo 90-80 cm, o avinui dar daugiau vietos reik

  11. Toks narvas tai kaip mirstanciam zvake. Jei jau ruosiesi laikyt tuos triusius, tai su 30 Lt nieko nenuveiksi. Geriau nei nepradet tada.

    tas narvas laikyti laikys juk nelauke laikysiu. ir beto pradzei ir tokio uzteks. kaiptik susiveikiau balkiuku galvoju tokio tipo gamint atrodo kan patogios. kaip manot?

    zadu gardu prieaugliuj auginimiuj darytis gal ferminiu metodu daryti panasei kaip pirmoje nuotraukoje ?

    gal ir nieko bet manau viskas priklauso nuo turimu patalpų ir norimo triušiu skaičiaus

  12. biesiau nepyk bet man tu toks :) nupirksiu viena patele,ta patele atves 10triusiuku is tu triusiu bus7 pateles jos atves man kruva vaiku is tos kruvos vaiku bus maisas pinigu :D jei galvoji kazka gaut is triusiu tai turi ir investuot i narvus,iranga ir t.t.o ne kad va buteli plasmasini radau ir jau darau gertuve ar spynta kaimynas ismete ir jau rankom trini bus kletka...

    kas beko, jei dirbi reike tinkamai dirpti. irgi ce man aplinkinei kliedze ka ce dirbi juk gali palaidus laikyti tik suskirstyk. jo jo kiek darbo poto triusiai purvini ligos lips nuo tu sudu. reike narvose laikyti ir tinkamai paruosti turi buti narvai. ne visokie ukininkai ce patarineja kaip triusius auginti. o tie ukininkai tokie 5-8 triusius laiko ir tai paprastus lietuviskus kaip kokes kiaules. meslo sluoksnis narvuose 20-30 cm. ir dar juokes kad noriu tvarkingai pasidaryti kad ir kitam geda nebutu parodyti. reike ziureti tinkamai atlikti darba ir kuo pigiau. as pvz yranga gaminuosi perku o dar tik 1 triusi teturiu. ieskaus kas aplinkiu kokius turi ir kiek nori. poto ziuresiu nuo katro apsimoka pirkti.

    ir beto ka manot apie si narva ar apsimoka tokio tipo gamintis ?

    atrodo neblogai bet ar vietos pakanka, nes manau ko didesnis narvas tuo geriau, nes tuo daugiau telpa ir lizdą galima į dėt ir jauniklei vietos pakanka

  13. gerai sumanyta . bet kazin koke to narvo savikaina nes kiek matai skardos gan nemazai reikes

    manau apie 200lt ne daugiu

    idomus variantas, galetum nufotkit kai baigsi meistraut, jei nesunku

    manau bus galima, aišku galima ir per pus pigiau jai rasit kur nors fermose lygaus šiferio, man tai tik pora lopu pavilko rasti ir nupirkau už 20lt jo matmenis 110/175.

    :handgestures-thumbupleft:
  14. gerai sumanyta . bet kazin koke to narvo savikaina nes kiek matai skardos gan nemazai reikes

    manau apie 200lt ne daugiu

    brangus daiktas. reik ziuret kita varijanta pigesny. kaiptik is nereikalingu mediniu langu darau, bus matyti kas gausis.

    na gal bet jai laikys 5met tai verta.

×
×
  • Create New...