Jump to content

Tomis

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Tomis

  1. gal galite padeti turiu vyniotuva ELHO 1010 ir siemet vyniojant atola kazkas jam atsitiko nes apvynioti apvinioja rulona gerai, bet kai belieka paskutinis ratas apsukti kazkas atsijungia ir atrodo nebepaduoda tepalo kad pasistatytu i pozicija kad plevele nukirpu, reika islipti ir atsukti ji i ta pozicija rankiniu budu ir taip kekviena rulona. Tai per diena atsibosta ir belaipioti, gal yra kas su tokia problema susidure ar zino kas jam gali buti?

  2. ar galit padėti, nusipirkau john deere 580 presą bet nežinau koks jo kompiuterio nigtukas ką reiškia :( , gal kas turi kompiuterio naudojimosi instrukcija :icon-wink: Ir dar toks klausimėlis iš kur jūs palungiat srove presui jei prie traktorio nėra trijų polių kištukinio lizdo :( . Dėkui už atsakymus :icon-wink:

    kistukini lizda galima nusipirktin parduotuveje, tik nesumaisyk poliu,jei sumaisysi gali brangiai kainuoti, tekti kompa pakeisti

    na ta tai jau turiu nusipirkes ten yra pazymeta kur pliusas kur minusas, bet kiek suprantu ten yra du pliusinai laidai nes yra du raudoni laidai :icon-confused: o juos galima pasijungti is betkur kur visa laika yra srovė :icon-question:

  3. ar galit padėti, nusipirkau john deere 580 presą bet nežinau koks jo kompiuterio nigtukas ką reiškia :( , gal kas turi kompiuterio naudojimosi instrukcija :icon-wink: Ir dar toks klausimėlis iš kur jūs palungiat srove presui jei prie traktorio nėra trijų polių kištukinio lizdo :( . Dėkui už atsakymus :icon-wink:

×
×
  • Create New...