Jump to content

zalias jamcis

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius zalias jamcis

  1. On 3/22/2017 at 21:59, Vilius said:

    Gal kas yra susidūręs su kuhn mds barstomaja.  Arba bent žinot specialista kas susigaudytų. Susikalibruoji. Bet norma beria nesamoninga. dose area išmeta erora ir tada uždaro sklendes ir vsio daryk ka nori netrešia

     

    20170322_195528.jpg

    Sveiki, Kvailokas klausimas, bet kaip įsijungia šis kompas? nusipirkau dėvėtą barstytuvą ir niekaip neužkuriu kompo. Ačiū už atsakymą.

  2. Jei kam aktualu, truputi pasidomėjau tais akumuliatoriais daugiau, tai ant akumuliatoriaus turi buti ne tiesiogiai data parašyta, bet ilgokas kodas, ko esme yra pirma raidė ir skaičius, raidės nuo A iki L reiškia mėnesį, mano atveju ant naujo akumo C, tai reiškia kovas, o skaičius atitinka metus, 1 yra 2011 metai čia ant naujo mūsų akumuliatoriaus, 2- 2012 ir ten koks 5-2005, bet šita data yra ne pagaminimo, o kada akumas buvo išsiųstas iš gamyklos. Kiek šiandien įsikalbėjau su pardavėju, tai sakė akumuliatorius nebūtinai išsiunčiamas iš gamyklos užpiltas, gali būt siunčiamas sausa, o tik pas pardavėją užpiltas. Trumpiau tariant mažas bardakas :D

    Taigi apsižiurėkit gal ir pas jus kas įdomesnio įsikūrę :D

  3. Turiu rimtą klausimą kolegom su valtra, jūs kada žiurėjot kurių metų gamybos akumuliatorius pas jus traktoriuj stovi, čia tik taip iš smalsumo.

    Nes pačiam įdomiai čia atsitiko, numirė akumuliatorius, nuvežiau į akumuliatorių centrą, prekiauja tik akumuliatoriais ir iškilo keistas faktas, akumuliatorius 5metų senumo, nors traktorius pirktas prieš 3 metus naujas. Gal kas gali pas save užmest akį ir jei nesunku parašyt kaip ten pas jus yra, nes po tokių dalykų keistos mintys pradeda lįst į galvą.

    Su pagarba ūkininkam ir darbo liaudžiai :D

×
×
  • Create New...