Jump to content

anzilis

Nariai
  • Pranešimai

    5
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius anzilis

  1. Buvau NŽT, tai pasakė, kad žemės nuoma butinai turi buti įregistruota registru centre ( kitaip kyla klausimas iš kur jiems žinot, kad nuomojies žeme?).

    Visi kalbat apie nuoma, bet pagal įstatymą, pirmenybė teikiama žemės naudotojui, tad galima rašytis ir žemės panaudos sutarti.

    P.S. Labai norit nupirkt žemę? Pasirašot sutartėlę, priregistruojat ir po metu pirmenybė suteikiama jums.

    O kam laukti metų? Jei darai sutartį, tai daryk, kad būtų prieš metus, o užregistruok, kad ir šiandien ir eik pirkti. Įstatyme parašyta, kad būtų naudojama ne mažiau kaip 1metai, o kada reikia užregistruoti neparašyta. :)

  2. pas mane siemet mazesneme tvenkinuke kukiu 20 karpiuku isduso,didesnem viskas tvarkoj.pergyvenau del didesnio,nes neskaitant smulkmes draugas draugiskai apie 2000 karpiuku ileido,o plotas apie 30 aru,tai buvo neramu.kitiems metams reikes pirkt orapute arba grezini isgrezus paleisti pastoviai teketi vandeni.

    orapute but zymiai pigiau :icon-wink::eusa-whistle:

    Sveiki,

    pats patikimiausias budas issaugoti zuvis po ledu tai deguonies putimas. Kai baigiasi deguonis balione, pjauti riezaku neimanoma, o i tvenkini pats tas. Eketeje imerkiu tiesiog su riezaku ir paleidziu mazais burbulais deguoni kol baigsis. Per ziema 2-3 kartai ir zuvys visos gyvos

×
×
  • Create New...