Jump to content

graskyte

Nariai
  • Pranešimai

    182
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius graskyte

  1. vadinasi as  is tų  nepatenkintųjų  :D

    nesirašėm sutarčių  pakeitimo  "SUSITARIMAS Nr.  1 "su  RS  ,  nesirašė keli pieno  supirkimo  punktai  Kupiškio rajone...matysim kas bus. Supirkėjų aplink pilna  ir visiems labai  reikia pieno.  Jei  RS  tikrai nereikia  pieno, kaip jie patys deklaruoja,kad  turi sočiai -  teiksim pieną kitiems... punkte  tik  keli  žmonės,o suneša  po  2 tonas dienai pieno .

    Jus ne viena.Pas mus PZ pasirase visi,bet as nesutikau ir nepasirasiau.Juk nuo sausio kila Sodros imokos.Su Sodros darbuotoja buvo telefoninis pokalbis.Klausiau ka daryti,kad mum kyla mokesciai,o pajamos mazeja.Tai atsakymas buvo toks reikalaukite is pieno perdirbeju didesniu kainu.Po savaites parejo sutartis,kad nuo vasario mazinamos kainos.Nesirasiau ir nezadu rasytis.Juk yra ir kitu pieno supirkeju.Buvo gazdinimas,kad negausiu uz piena pinigu.Atsakiau negausiu pinigu ta pacia diena piena pradedu statyti kitam supirkejui.Su tokiom varganom kainom jau nieko jie negali bepagazdinti.

  2. Sveiki.Kas ieina i baltyminius augalus.Atsietoji parama už baltyminius augalus.Ar zirniai su avizomis(misinys)ieina i baltyminius augalus.Man parsyta prie misinio baltyminiai augalai nera vyraujantis ir ismoku paskaiciavo ir pravede --- bruksnius.:)Dar auginau dobilus.

  3. Skundiku niekas nemegsta.:)Pati NMA turi pasitikrint ir reasti kur yra apleisti laukai.O man niekas nepraveda ne cento uz laikomas karves irgi ne cento,nors mano pienu ukis.Tik is piieno ukio ir gyvenu.Klaidu nera.Tik niekaip nesuskaiciuoja.Raso,kad planuojama avansus sumoket nuo lapkricio 2d.iki 30d.tikekimes iki tada apskaiciuos.

  4. Aš išmoku dar negavau.Tik nežinau kodėl?Nei klaidū nieko.Pieno ūkis mano.Tik iš pieno ūkio gyvenu,bet nieko dar negaunu,nei už laikomas pienines karves,nei už pasėlius.Idomu skambinau i Nma pasakė dar laukit vienas tikrintojas ivertino ir dar vienas turi ivertint.Gal kur kitur kreiptis,tiek ūkio ministrė sakė,kad pieno ūkiam viska išmokės anksčiau,bet kad nieko dar nesumokėjo.

×
×
  • Create New...