Jump to content

Modestaszzz

Nariai
  • Pranešimai

    110
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Modestaszzz

  1. o tai ju ka neturi lauku kurios neina apseti? : :lol: pas mus tai daug uzpelkejusiu, su netinkamu privaziavimu ir panasiai, tiesiog kuria zeme neapsimoku seti tenka palikti pieva, bent nestovi apauge sustabarejusiomis zolemis, ko dar yra pas mus, kur "gudresni ukininkai" apdeklaruoja... arba nenori, kad jos dirbtum. :icon-twisted:

    neturiu kur tos zoles deti vat kame reikalas, kad ja butu kur deti ir tai butu naudinga manau butu dar geriau gera sejomaina galetu pasidaryti

    Mulceris tokes problemas isprendzia ;)

  2. o tai ju ka neturi lauku kurios neina apseti? : :lol: pas mus tai daug uzpelkejusiu, su netinkamu privaziavimu ir panasiai, tiesiog kuria zeme neapsimoku seti tenka palikti pieva, bent nestovi apauge sustabarejusiomis zolemis, ko dar yra pas mus, kur "gudresni ukininkai" apdeklaruoja... arba nenori, kad jos dirbtum. :icon-twisted:

    Tai susitvarkyk drenažus ir bus puikūs dirbami laukai nešantys pelną :eusa-naughty:

    Tose vietose ir tvarkyti neapsimoka, nes zeme prasta nelabai kas ten ir augtu, tuo labiau nenuosava :eusa-snooty:

  3. o tai ju ka neturi lauku kurios neina apseti? : :lol: pas mus tai daug uzpelkejusiu, su netinkamu privaziavimu ir panasiai, tiesiog kuria zeme neapsimoku seti tenka palikti pieva, bent nestovi apauge sustabarejusiomis zolemis, ko dar yra pas mus, kur "gudresni ukininkai" apdeklaruoja... arba nenori, kad jos dirbtum. :icon-twisted:

  4. Pernai kvieciai tresti kovo 27d. dave geriause derliu. :eusa-dance: siemet irgi nevelinsim, tik vegetacijos pradziai pasimatys ir biksim i tresima :)

    Sutapimas :lol:

    Vesliem kvieciam rekomenduojama apie bal 10 isbert.

    Nesutapimas ... jeigu jau normaliai prasidėjus vegetacija, sausos dirvos, tai laukdamas balandžio 10 tikrai praloši ... :icon-arrow::icon-arrow:

    Dar vienas faktorius treseme kalcio amonio salietra, ji siektiek ilgiau tirpsta negu paprasta amonio salietra. :) o dirvos buvo tokios, kad su T25 ejo ivaziuot, vegetacija buvo prasidejusi :)

  5. Baik juokus kaip ir visad pradesim lakstyt su bartytuvais o su jais be balandzio net nejudam pernai ekstrymas buvo pabandyt kovo 26d bet kas is to.... taip kad menesi galim dar miegot

    Pernai kvieciai tresti kovo 27d. dave geriause derliu. :eusa-dance: siemet irgi nevelinsim, tik vegetacijos pradziai pasimatys ir biksim i tresima :)

  6. Taigi kokias budais jus kelete saiko svori?

    Kažkiek , saiko svoris , priklauso nuo veislės , bet daugiausiai lemia sėjos laikas.Avižas reikia pasėti bent iki balandžio 25 d.Gegužės mėnesį geriau iš vis nesėti. Senai laikais ne karta po sėjos buvo užsnigę , net užšalę bet derlius buvo geriausias.

    Aisku nes pernykstes setos geguze tai buvo legvos, o uzpernai sejom balandzio viduri tai buvo isties gan sunkios :)

  7. Kiaulės kasos ilgumas neregėtas... Tokios ilgos dar nematę.

    Jop, kasa ilga ir lygi. Tačiau, vakar rodė, kad gandrai jau grįžta, tai vėlgi, gyvūnams šarabanai matyt irgi pasisuka :)

    Maciau ir gulbes snd gryztancias... nesamones kazkokios :icon-eek:

  8. Sveiki. Atejo laikas varyti kombaina is garazo fortshritt 516 , bet pasirodo neisleidom pilnai vandenis is variklio :( uzaldem kaip ir :(. Pasekmes - vanduo bega tarp galvuciu is vienos galvutes buvo sagluske istumta, blokas netrukes. Norejau paklausti ar variklis taisomas? Kokios islaidos?. Aisku siemet jau nebespesime susitvarkyti.

    Turim varikli jaigu reikia dalimis, pakolkas cielas, mums buvo klynines, bet su lauztuvu prasisuka jaigu sudomino duok zine :icon-evil:

  9. visi trestuvai beria kasniais, kol nukrenta del skirtingu dinaminiu savybiu granules pasiskirsto ore.

    neskaau kad tas ruskis be trukumu, bet paziurejus kiek jis kainuoja ir su kokiu meslu susitvarko, tai tikrai nedristu sakyti kad jis niekam tikes, o to meslo is uosto atgal grizta gan dideliais kiekiais, tik kaina jau dviem trecdaliais mazesne, tai ir galvoji su kuo ji isberti

    Mes patys siamet nusipirkom ji del pauksciu meslo skleidimo :) iskleidzia placiai ir tolygiai ;)

×
×
  • Create New...