Jump to content

ūkis

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius ūkis

  1. Visiems idomus klausymas, bet į jį niekas neatsakys...galima tik spėlioti...

    Man dar kylo mintis kokiu metodu atrinks vienodai surinkusius balus, tarkim pakanka visiems surinkusiems 100-90-80, o 75 pusiai pakanka, kitiems nebepakanka, kaip tada trap jų atrinks kam duot, kam ne? :icon-rolleyes:

    Ministerijos atstovas sakė, tokiu atveju žiūrės, kas sukuria didesnį SP.

  2. Juk dar vasaris :icon-rolleyes: , bet kai tokios gražios dienos mintys nori nenori pasisuka ta linkme.Prieš gerą savaitę žiūrėjau savo žieminius, nebuvo nė daigelio.Nueinu šiandien ogi lenda, kalasi iš žemės jau galima sakyti beveik visi pasirodę.Bus kaip pernai paėmė šalnos ir nuvirino :icon-evil:

    :icon-neutral: mm reikės važiuoti savųjų pažiūrėt, kažin kokį šaltį jie pakenčia ?

  3. kaip manot ar pakeis ta punkta su ta deklaracija ?

    nemanau, kad ir kaip protestuodami. Ministrė su palyda dabar važinėja po rajonus ir minėjo, kad daug kas kelia šitą problemą, ir laiškais ir asmeniškai ir socialiniai partneriai.. BET.... sako, kad Es tokia nuostata,  anksčiau nebuvo ES išaiškinusi, kas yra įsikūrimas, todėl ir teko keisti projektą.. O kas buvo anksčiau sakyta, pabrėžė, kad tai tik projektai, kurie turi teisę keistis. Šiems nelaimėliams belieka investicijos į žemės ūkio valdas ir jie čia problemos nemato. :icon-rolleyes:

×
×
  • Create New...