Jump to content

Šaltalankė

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Šaltalankė

  1. padekit zmones,kur man gat dedekliu visciuku? ar eit is turgelio pirkt?

    Tamošiūnas turi Anykščių r. paukštyną. Pirkau pavasarį pas jį ir dedekles. Deda dabar kiaušinius kaip užvestos :eusa-whistle: . Paskambink jam 868778274. Tik vištoms nepamiršk gaidžio nupirkt :eusa-dance:

  2. Sveiki triušininkai. Auginu tris kalifornijos pateles, kurios jau baigia mane išvesti iš nervų. Jos jau apsivaikavo po trečią vadą, tačiau nė vienas triušiukas neišgyveno. Jos jais visai nesirūpina. Šiandien ryte radau vėl 7 išmėtytus po narvą negyvus triušiukus. Jau nebežinau ką daryt. Gal šitas triušes į puodą. o pirkt naujas? Kame čia reikalas ir ką patartumete daryti?

    sunku butu kazka patarti reikia pamatiti laikimo vieta saligas ir galeciau patarti kad taip nebutu reikia daugiau faktu galiu irtelefonu ar skype siektiek patart turiu patirties

    Iš pradžių triušės gyveno naujuose mediniuose narvuose, vėliau perkėlėm į iš sietų padarytus naujus narvus. Šieno, avižų, morkų turi nuolat narvuose. Žiemą vietoj vandens duodam burokus Minta triušės tik ekologišku pašaru. Tiesa, atskirų namelių vaikavimuisi neturi, tačiau jos iš šieno pasidaro lizdus, prisipeša pūkų, bet jie dažniausiai būna tušti. Ir šiandien triušė, kuri turėjo vaikus, buvo jau gal prieš porą savaičių pasidarius lizdą, tačiau pūkų nebuvo, vakar visą dieną pratupėjo narvo kampe liudna, o šiandien ryte radom 7 negyvus triušiukus.

  3. Sveiki triušininkai. Auginu tris kalifornijos pateles, kurios jau baigia mane išvesti iš nervų. Jos jau apsivaikavo po trečią vadą, tačiau nė vienas triušiukas neišgyveno. Jos jais visai nesirūpina. Šiandien ryte radau vėl 7 išmėtytus po narvą negyvus triušiukus. Jau nebežinau ką daryt. Gal šitas triušes į puodą. o pirkt naujas? Kame čia reikalas ir ką patartumete daryti?

×
×
  • Create New...