Jump to content

Logo

Nariai
  • Pranešimai

    18
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Logo

  1. Pas ūkininką iš laukų pradėjo dingti arbūzai. Tas neapsikentęs pakabino lentelę: “Viename arbūze – žiurkių nuodai”. Kitą dieną ateina prie lauko – mato visi arbūzai vietoje, tik ant lentelės prierašas: “Dabar jau dviejuose”. :lol:

  2. Karnegi- gerai rase. Ir jei kazkokia dalis pasaulio pasake, kad ji "bloga", tai nereiskia, kad ji bloga. Ar skaitet A.Hitlerio "Mano kova" ? Puiki knyga. Nors visas pasaulis jos nespausdina ir net draudzia. Viskas priklauso nuo to,ka zmogus sugeba paimti is knygos

    Smagu, kad atsirado bendraminčių :eusa-clap:

  3. Žinoma, kad veikia, ir tam kitam žmogui, su kuriuo bendrausite, nežinant. Ir tuo galima piktnaudžiauti. Bendravimo principai, intencijos turėtų būti šiek tiek kitokie.

    Neveltui mes visi (dauguma) esame H. sapiens (Protingieji žmomės), kad suvoktume ribas tarp išnaudojimo, saiko, žmogiškumo ir pan.

    Bet, žinoma, kiekvienas mąsto pagal save... jei laikydamasi šių principų galiu padaryti laimingą kitą žmogų sulaukdama ir naudos sau, ar tai nusikaltimas? Juk visas pasaulis sukasi apie abipusę naudą (kad ir kas ką besakytų)... :icon-rolleyes:

×
×
  • Create New...