Jump to content

Nematomas

Nariai
  • Pranešimai

    60
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius Nematomas

  1. On 2023-04-16 at 22:03, ggg pranešimas:

    Zirniu c2 kaina 600 eur, 81 proc daigumo, skamba neitiketinai

    Na įstatymiškai riba sertifikuotiems ankštiniams berods. 80 proc.

    Bet ar kas nors kreipiat dėmesį į nenormalių daigų procentus ? Ar tik daigumą, ką rašo.

  2. prieš 11 minutes , Remse pranešimas:

    Nepaims tas broadway tu mieziu, gali nemeluoti, išbandytas reikalas. Atributas dar kazkiek gali paimti miežius.

    Man paeme pernai, dar pats rekavau vadybai, kad tokie pinigai o toliau auga. Grudo nebuvo, problemu priduodant nebuvo. Nepradesiu as cia tau irodinet jog ne zirafa ;))

     

    Attributas irgi ok, tik poto i ta lauka, su rapsu gryzt pavojinga, ypac kai sausros

  3. Prieš 9 valandas, voras pranešimas:

    Jau plyšta stiebai. Gavęs 100% azoto, bet manau gaus plius 20%, viso bus 120% suplanuoto

    15870303530312658735993018820083.jpg

    a nebus cia salnu padarinys ? vienoj knygoj buvau atrades analogiska paveiksliuka, ir parasyta, salnos gal tai isaukti. o jos buvo cia pastarasias dienas, kur ne kur

  4. Žinoma reikia netylėti, o pradėt ir stipriai domėtis ir gilintis į šį reikalą ir bendrauti. Žinau vieną atvejį, kai šita bėgių magistralė pagal planą, turėjo vieną gyvenvietę dalintį pusiau, nes numatytą taip plane, tai žmonės sukilo, rinko parašus, kreipėsi į savivaldybės merą, poto į lietuvos valdininkus net ir prezindentei rašė, ir perkėlė bėgius, keletą km už gyvenvietės. Bet čia žinoma kaip supratau, gerai kad meras irgi palaikė žmonęs ir priėjo susitarimą. Jei jau rajono merui būtų dzin, tai turbūt žmonės nelabai ką pasiektų

  5. Nu ka šiaj minutėj sniego kolkas negaili. Visurys lietuvos per 3 valandas, daugiau negu per degtuku dėžutę jau paklojo, o snigt kaip ir nestoja. Tik kad ryt diena +1 pranašauja, tikiuosi nenuleis. Žinoma ne viską, bet geriau nei centimetro sniego sluoksnio nemažintų.

  6. Edviux, ne priekaištai čia ;)

    Prieš pora savaičių buvo laikotarpis su gerais orais gi. Matai šnekėjau su bernerio atstovais, tai jie minėjo, kad tada buvo pats tas panaudojimas, ir perspėjo kad šiemet sumažino registruotą naudojimo normą, max 0,3 nebe 0,35. Einu kaip tik pasigooglint.

     

    *- Pasirodo nemelavo, radau vatzume kad nuo vasario 18 pakeista reigistracija. Ot viska čia ant lietuvos tik mažina. Tik kad kainos neiškeltų.

     

    Beje man klausimas ar bora jau atidavęs esat? Čia po tų visų lietų jei paduočiau, nevėlu ? Nes kiti šneka, jau savaitėm atgal kiti atidavė, gaudė ir paslėptastraublį kartu. Bet negi jis jau lakstė ?

×
×
  • Create New...