Jump to content

gedeminas

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius gedeminas

  1. Paprastu tiltu turetu 6-10k pigiau buti tiksliai nezinau... O padangos jau pakainuos manau koki 1500lt paliksi bet turesi tikrai geras padangas ir is tu pigesnius rekomenduoju tik TAURUS... ir nera ka lyginti su belshina. taip kad sakyk tokiu padangu nenoriu ir viskas imi Taurus ir bedu nebuta

    Dekui :)

  2. Su balkiniu nes nėra amortizacijų, dar pastebėjau, kad dirbant laukuose, pjaunant žolę, skutant lauką ar kultivuojant minksčiau važiuojasi su paprastu tiltu... Tik ant paprasto tilto reikia užmauti normalias padangas.... kur eina pardavime su smulkiu raštu plačios tai ten šūdas, reikia padangas priekines atskirai susipirkti ypač rekomenduočiau TAURUS padangas, protektorius visai kitoks ir daug geresnis ir tada išsisprendžia sukibimo problemos, lipa kaip tankas.

    .

    Nu tai dekui uz informacija tada :) nusprendziau pirk su paprastu, o kokia kazin dabar ju kaina, ir kur issimoketinai geriau pirkt? ir padandu kokia kaina gal kas zinot? Aciu :)

  3. Turiu 892 pirktą 2008 m. su balkiniu. Jei reiktų pirkt antrąsyk labai rimtai pagalvočiau ar nereikia imt su paprastu. Labai jau krato su tuo balkiniu.

    Supa, o ne krato gal. Pas mus 2009 892 su balkiniu ir supos, bet tinkamam aukšty priekabą užsikabint, tada nesupa. O lengviau greitį tinkamą atrast. Šiaip geras traktorius, greitas(43kmh), žiemą į miška važiuoja, tai su balkiniu geriau lipa per pusnis nei su paprastu.

    o tai 43 km/h tai cia jie visi 892 pasigauna, ar cia reik kanors perdaryt? Ar nuo tilto priklauso? :icon-question:

×
×
  • Create New...