Jump to content

ukininkas

Nariai
  • Pranešimai

    14
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius ukininkas

  1. Susiduria X ir 10X ha turintčios nuomonės, skirtingi poreiki ir galimybės. Sakyčiau ir viena ir kita pusė teisi, tik viena labiau :) Iš kabinos valdomi sietai, vėjas, automatinis lenktuvų greitis nuo važiavimo greičio, paviršiaus kopijavimas pagal slėgį į dirva arba ražienos aukštį ir t.t O ir tų mygtukų, kai pažiūri, pagrinde ant vienos rankenos sudėti. Signalai, jog kaista variklis, užkimštas smulkintuvas ar perkūlimas, mažas aušinimo skysčio lygis - tai čia blogai?

    sioje vietoje as su tavim sutinku bet geram kombainoriui tikrai nereiks automatinio vairavimo ar kokios galines vaizdo kameros sitie dalykai tikrai nepakels derliaus

  2. ta kibernetika tai zmonis bukina ,nes jaunimas tik zino kaip ant kompo skaiciukus nusistatyti , o kur ten kas darosi, jie nieko nezino,gal ne visi ,bet tikrai yra tokiu.

    o kuo kompas ant stalo(manau ilgiau prie jo visi sėdim) pries nosi skiriasi nuo kombaino kibernetikos? tai gal prie spausdinimo masinėliu ir vieliniu telefonu sugriztam?

    na kombainui nereiketu per daug tos elektronikos juk su juo dirbama tik dvi ar tris savaites per metus - o likusi laika metuose jus buchalterine ukio apskaita vesite su ta kombaino elektronika?

  3. na jei kultumet taip kaip pernai pas mane kule, tai ir 400 ha laisvai nupjautumet. tik prie pelu skleistuvo reiktu beicavimo aparata pritaisyt prie to pacio ir apset iseitu. Laukas zalias zalias buvo mano senoji nivuke be sietu maziau nuostoliu daro :DD

    o jei rimtai tai "MTZokui" siulyciau rinktis is didesniu, nes kiek susiduriu su ukininkais tai JD nasumas ispustas...

  4. kokios nuomonės apie šiuos purkštuvus? kokius modelius gal kas naudojate? kaip laiko purškimo sijos? ar galima su tokiu dirbti normaliai?

    pagalvojau kad vistiek dauguma purkštuvų gamintojų naudoja tuos pačius mazgus, turiu omenyje siurblius, skirstytuvus ir pan,. tai gaunasi rezultate kad tik skirtingos spalvos ir pavadinimai? ar kaip? patarkite, pasidalinkite mintimis? aciu.

×
×
  • Create New...