Jump to content

jd6930

Nariai
  • Pranešimai

    195
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius jd6930

  1. Ačiū visiems bandantiems padėt . Kuro bakai ir sieteliai išvalyti (net nebuvo užsiteršę), bandyta ir visai be probkės dirbt , netgi ne iš bako o iš kanistro per šlangelę , keista kuro pompa - elektrinio varikliuko nėra , keisti purkštukai ir nuo tada dar vis keičiami , nes vis po kokį užlinksta ( tik dabar jau keičia kaip garantinius :) ....) . Greičiausiai ta pati problema , kur kažkas minėjo , kad dojus nieko nepadaro , tik kad čia variklis ima "springt" dabar jau . Užgesini , palauki , užkuri ir dirbi toliau . Paminėsiu , kad čipuotas , visi sakys išmesk čipą ir viskas susitvarkys , bet tas pats ir su čipu ir be jo . Labai jau keistas gedimas . Blogiausia , kad pagrindinis žemės dirbimo traktorius ūkyje ir nėra kuo jį pakeist .

    o cipas pas tave tai tik mikroschema uzdeta ant siurblio ar programa perrasyta? jei daryta ne programiskai tai ilgai nevaziuosi, purstukai iki 3 metu telaiko jei maziau dirbi, jei daug dirbi gali ir per metus uzlenk, juos isplauna pakeltas kuro slegis sistemoi, pradeda myst kaip belarusui ir pradegina stumokli skilute o tada tai jau :eusa-whistle:

    Tu čia prisiklausei egidijaus pasakų. Žinau traktorių, kurie sėkmingai jau 5 metus dirba su boxais, žinau ir traktorių, kurie po perprogramavimo (ne mano) po 3 dienų stūmoklį pradegino.

    tai kad dar tas perprogramavimas turi visokiu niuansu, kai kalbejau sake kad jis galia gali dar uzkelt iki velniai zino kiek, bet tada jau nebelaikys ir ekonomijos nebus. kiek girdejes kad lietuvoi yra tokiu kur 300ag traktoriu iki 450 dacipave tai kaip tada gali laikyti kas nors, kai tokios perkrovos mazgams.

  2. Ačiū visiems bandantiems padėt . Kuro bakai ir sieteliai išvalyti (net nebuvo užsiteršę), bandyta ir visai be probkės dirbt , netgi ne iš bako o iš kanistro per šlangelę , keista kuro pompa - elektrinio varikliuko nėra , keisti purkštukai ir nuo tada dar vis keičiami , nes vis po kokį užlinksta ( tik dabar jau keičia kaip garantinius :) ....) . Greičiausiai ta pati problema , kur kažkas minėjo , kad dojus nieko nepadaro , tik kad čia variklis ima "springt" dabar jau . Užgesini , palauki , užkuri ir dirbi toliau . Paminėsiu , kad čipuotas , visi sakys išmesk čipą ir viskas susitvarkys , bet tas pats ir su čipu ir be jo . Labai jau keistas gedimas . Blogiausia , kad pagrindinis žemės dirbimo traktorius ūkyje ir nėra kuo jį pakeist .

    o cipas pas tave tai tik mikroschema uzdeta ant siurblio ar programa perrasyta? jei daryta ne programiskai tai ilgai nevaziuosi, purstukai iki 3 metu telaiko jei maziau dirbi, jei daug dirbi gali ir per metus uzlenk, juos isplauna pakeltas kuro slegis sistemoi, pradeda myst kaip belarusui ir pradegina stumokli skilute o tada tai jau :eusa-whistle:

  3. tai va snd perrase programa manajam 6930, visai kitas traktorius, ir galia atsirado traukti pradejo :eusa-clap:

    o ziurek apie ka rasei pirmai: :)

    mane tai pradeda nervint manojo 6930 kuro sanaudos, pripilam baka pilna vakare nebera o ha mazai padirbta, pavasari visai kitaip buvo, bako 16 val darbo uztekdavo o db 12, gal koks kuras nekokybiskas kad sanaudos taip isaugo?

    pasidalink veliau ir kaip su kuru mazdaug gavosi :)

    tai esme ir buvo kad kazkiek sumazetu kuro sanaudos, zadejo 6-7%, galia dabar turetu buti 180-190ag. dirbant su plugu tikrai jauciasi kad galios daugiau. sanaudas tai ilgiau padirbus matysim kas gausis. kreipiausi pas egidiju is pasvalio

  4. pats turiu 6930 2011metu jei paatviravus tai sveria 3,5 tonos tiek kiek ir belarus prikabini priekaba pagal arklius tai is lauko isvaziuoti keblu :D

    nzn kaip pas kitus bet sankaba tragiska su frontaliniu dirbant letai ir tiksliai privaziuoti praktiskai neimanoma plius priekinis amortizuojantis tiltas atleidus sankaba stipriai reaguoja ir kyla aukstyn tai didmaisi prikabinti reikia neeiliniu sugebejimu minusas toks kad priekine pakaba neuzsirakina.

    paskui jei prieki nera priekines pakabos svoriai sukami prie traktoriaus tai ryskus svorio trukumas ant priekio o dp dadeti tiesiog nebera vietos o su tokiu svoriu mormaliai 4korpusu pluga tik atkelia ir tai priekinis tiltas issizioja iki galo :D

    kabina plastiko gabalas o pacios plasmases cirska brazda kol nepridejom sventos rankos ir neapklijavom lipnia plevele su paralonu ties sujungimais is vidines puses :D

    tad nesuprantu kur Jus ta geri matot? o beje kuro sanudos astronomines jei uzkabini pagal arklius:d

    na bet transporte priekine pakaba tikrai puikiai veikia kad ir kabina neamortizuojanti bet tikrai maloniai vaziuoja :D

    o per pirmus metus per 600ha kiek isdirbta tai tik centrinio varzto pagrindinio kaiscio ausyte buvo nutrukus tai zadejo pakeisti :D

    6930as sveria apie 6tonas(plius svoriai). Siaip turi ir trukumu ir pliusu sitas modeliukas. Kuro sanaudos tikrai nuvilia-su Horsh Pronto 3DC dirbant apie 10valandu-240 ltr bako kaip nebuta. Pasejam apie 20ha.

    Gerai tau , man su Newhollandu 450l salerikes per diena nebuna kai skutu su 4m skutiku.. o tau dar 250l daug...

    seip jd 6930 bakas 325ltr eina. pats sejau su unios skutiku 4m ir sejama is galo pakabinta i arima tai i 10ltr/ha tilpau greitis 12km/h

  5. sveiki reikia pagalbos, mf 5465 dyna 4 deze 2004-2007metu meta kazkokia klaida, kur yra begiu skaiciukai 1.2.3.4 vienetas pirma sumirksi 2 kartus letai tada pauze tada dar 4 letai ir 4 tankiai, manau kad rodo klaidos koda, gal kas zino ka tai reiskia? aciu:)

    Man tas PAT buvo tai atvaziave keskiniai pakeitė davikly antro begio ir baiges bėdos kainavo 500 lt,galima ir pačiam pasikeisti,daviklis 200 kainavo.

    o tau kuris begis budavo isijunges kai uzvesdavai pagedusi? pirmo begio lempute ir mirksedavo?

×
×
  • Create New...