Jump to content

bumeris

Nariai
  • Pranešimai

    93
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius bumeris

  1. PAK'as (projektu atrankos komisija) vertino projekta toki koki pridavei, pakeitus finansavima keiciasi tavo finansiniai rodikliai. Ar po pakeitimo PAK turetu vel susirinkt ir patikrint tavo tinkamuma? Apie 1000 paraisku, o jei visi keitalios, o jei ne po viena karta? 

    Jei jau patvirtino, verskis per galva ir daryk, kas zino, gal kito karto nebebus. Sekmes.

    Projektas buvo vertinamas. paprase parodyti visus pinigus su pvm. tuo metu neturejau kaip parodyti tai norejau keisti financavima. neleido ir viskas nuplauke.

  2. As is pradziu nebuvau numates poto siemet pakeiciau. Sake leis kai klausiau pries pora men. Vakar issiunciau laiska konsultantui ziuriu siandien dar nera portale tarp issiustu dokumentu. Gal nemate.

    Pranešame, kad buvo parengtas atsakymas į klausimą:

    Ar pateikus paraiška galima keisti finansavimą? Tarkim jei buvo iš savų o pasikeitus finansinei padėčiai su paskola pirkimą.

    Atsakymas:

    Laba diena,

    atsakydami į Jūsų pateiktą klausimą, norėtume informuoti, jog šiuo metu galiojančių Lietuvos kaimo plėtros 2014-2020 metų programos priemonės „Investicijos į materialųjį turtą“ veiklos srities „Parama investicijoms į žemės ūkio valdas“ (toliau – Priemonė) įgyvendinimo taisyklių, taikomų nuo 2016 metų (toliau – Taisyklės), patvirtintų žemės ūkio ministro 2016 m. balandžio 15 d. įsakymu Nr. 3D-215, 17.2 papunktyje nurodytas įsipareigojimas nekeisti projekto įgyvendinimo vietos ir sąlygų (vykdyti verslo plane numatytą žemės ūkio veiklą) nuo paramos sutarties pasirašymo dienos iki projekto kontrolės laikotarpio pabaigos.

    Norėtume pažymėti, jog bet koks pakeitimas, susijęs su projekto įgyvendinimu, tame tarpe ir finansavimo šaltinio keitimas, turi būti suderintas su Nacionaline mokėjimo agentūra prie Žemės ūkio ministerijos (toliau - Agentūra), nurodant motyvuotas priežastis, kodėl vykdomas pakeitimas. Priėmusi sprendimą, Agentūra informuos paramos gavėją, dėl keitimo prašymo tenkinimo arba netenkinimo.

    Man neleido.

×
×
  • Create New...