Jump to content

marke007

Nariai
  • Pranešimai

    21
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius marke007

  1. Įvedžiau šia temą, nes įdomu. Tikrai daug kalbama apie triušių auginimą, realizavimą, bet jų neparduosi ir negausi veterinarijos patvirtinimo, neturėdamas tinkamos įrangos ir patalpų triušių skerdimui bei triušienos atvėsinimui ir išpjaustymui. O vežti kažkur juos pjauti toli ir brangu. Tai ar išvis apsimoka auginti juos jei neturi kur jų papjauti.

    o kur utelizuoti?

  2. Mano triušiai toliau krinta, kaip musės... Veterinaras patvirtino, kad ligą atsinešiau greičiausiai su šviežia žole. Atseit ant žolės lapų galėjo būti bakterijų kurios sukėlė žarnyno ligą ( kokcidijozę ). Kartą jau teko man šitą ligą nugalėti, bet tai buvo tik vienam triušiui. O dabar susirgo beveik visi (arti 100 vnt.) , kol visiem suleidžiu antibiotikus, B vitaminą, sugirdau gerąsias bakterijas, tai ir vakaras ateina. Tvarte vaizdas žiaurus. Šeriu Unipaz kombikormu, grūdais, morkom, šienu. Mokykitės, kolegos,iš svetimų klaidų... :icon-evil:

    aš vietoj tavęs kritusį triušiuką ekspertams atiduočiau, gautum išvadą, o tada matai kas kaltas, gal čia kombikormas, gal dar kas, aš už lietuvišką, nes toki atveju, jei kaltas kombi, gali išsireikalauti kompensacijos, o iš lenkų ką gausi?

  3. nu nežinau, nu kodėl invalidui nepasinaudojus parama 32000Lt, kurios nereikia grąžinti. Mano paskaičiavimais jis vistiek turės pelno ir nereikia čia žmonių- invalidų gąsdinti. Už 32000 Lt., jis nusiperka 20 fermikių, 10 motininių ir 10 prieaugliui.Motininėse patalpina 20 patelių, kurios per metus tegul ne 6-8 vadas atsives , bet 4-5, vidutiniškai ne 10-14 triušiukų, o ,sakykim 8 , čia sakykim, kad po 2 numirs iš 10 Kiek gaunasi? man 800 triušiukų x po 60 Lt, kiek 48000 Lt. Nu nebūkim skūpus ir suvalgykim pusę, nors abejoju ar tiek reiks, gerai lieka 24000 Lt, nu elektra žiema, su kažkokia tai ten schema, tai tikrai nedaug, nu mes gi negobšūs tegul bus 5000 lt., skiepai, nu kas dar nu dar 2000 lt išmeskim, kas lieka 17000 Lt Tai ko mažai, nu jei 4 triušius laikysi tai aišku pelno nebus. Tai va nepavydėkim invalidams, jei savo įmerkėm pinigus, tai manau valdiškais galima prasisukti

  4. tai xxl prašviesink mūsų galvas apie tą Michailovo metodiką, kiek sukišai, kiek gavai pelno, kas ten blogai?o tai visi tik dergia ir dergia, bet konkrečiai nieko. Ar čia kaip tikras lietuvis: jei man blogai, tai ir kitam tegul būna dar blogiau, jei aš į šūdą įlipau, tai kitas tegul taip pat pasimaudo, tik jokiu būdu neprasitarsiu. Kam iš viso reikia tada tuščiai burną aušinti

  5. Gal kas susidūrėt su tokiu reiškiniu: atsivedė patelė 10 vaikų ir visi per 10-14 dienų po 1-2 išdvėsė. Kilus įtarimui apžiūrėjau juos ir pamačiau, kad ant jų kūno yra tokie gelsvi šašiukai. Gimdymas vyko per šalčius, patelė elgėsi keistai: myžo ir tuštinosi perykloje ir iš peryklos nosie nekišo.

    Čia liga ar kokia anomalija

  6. šįryt radau triušiuką leisgyvi (jam 2 mėn.rytoj but buvę),parsinešiau namo ir po 10 min amen. Paskerdžiau, tai nieko įtartino neradau, tik kepenys nusėtos labai smulkiais baltais taškeliais. triušiukai gyvena lauke. Šeriami Joniškio kombikormu ir šienu. Kas tai?

×
×
  • Create New...