Jump to content

Augis32

Nariai
  • Pranešimai

    144
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Augis32

  1. Kur dabar dingo tie kurie minejo, kad tai daro reguliariai ?????

    Sveiki,

    siandien pirma karta norejau uzdeti gumyte avinukui ant pautuku. Bet nesupratau, nieko ten dar nera, tik kapselis tuscias atrodo kabo, jokio kiausiuko neuzciuopiau. Todel susilaikiau, nes uzdejes buciau tik ant odeles greiciausiai...ra taip ir turi buti ar as kazka ne taip darau? eriukui 36 val.

    Pakomentuokite kas dedate ne pirm akarta

    Aciu

  2. Sveiki,

    siandien pirma karta norejau uzdeti gumyte avinukui ant pautuku. Bet nesupratau, nieko ten dar nera, tik kapselis tuscias atrodo kabo, jokio kiausiuko neuzciuopiau. Todel susilaikiau, nes uzdejes buciau tik ant odeles greiciausiai...ra taip ir turi buti ar as kazka ne taip darau? eriukui 36 val.

    Pakomentuokite kas dedate ne pirm akarta

    Aciu

  3. Tarpezere vieta,kur ganosi mano merginos

    Jei kyla dar klausimu mielai tau atsakysiu

    Nesuprantu... kodel nerandu savo zinotes kuria ale izeidziau TARPezere :icon-confused: Kur ji dingo ? Ir pacio lyg buvo kitoks atsakymas :icon-eek:

    Ko cia nerviniesi :) solidaus amziaus atrodo esi, rasei, o i galva imi juokus :eusa-hand:

  4. sveiki, nu tai papasakokit kaip sekasi? ar aviena norei perka? kiek dabar skerdienos kaina? kg? iki kokio amziaus dar skaitosi eriena? kiek laiko trunka aviniuko uzauginimas, pvz sufolk ar dar kitokiu populeriu veisliu (mesiniu), ar kas bandete skaiciuoti kiek kainuoja uzauginti eriuka iki skerdziamo laiko (nezinau kokio) ir dar daug klausimu noreciau suzinoti. aciu

    PERDKAITYK SITOS TEMOS 225 PUSLAPIUS IR SUZINOSI :icon-twisted: KAIP BLIN VISI AN SVETIMO BY.... NORI DANGU NUJOT. SKAITYKIT IR IESKOKIT ATSAKYMU

    :icon-eek:

    :lol:

  5. Nupirkau Patura firmos specialiai avims metalinius remus apsaugoti sieno rulius.beda ta,kad ruli reikia kas dvi dienas apversti,nes iskarso lieka tik stagarai-aisku kas koki Siena pasiruose-as pirkau,kitais metais pats ruosiu tai gal nebus tokiu baisuokliu :D ,

    Vieno nesuprantu- kiek gi uztenka vieno rulio pvz 50 Aviu?????

    Kita beda-paskaiciavau kad 30 %rulio lieka pabRstymams.Labai neefektyvu

    Labas,

    ar gali atsiusti nuoroda kaip atrodo ir kokie matmenys sio met. remo. Galvoju pasidaryti, nes mano supratimu tai butu efektyviausia priemone apsaugoti siena...

  6. Tikrai apmaudu kad pamazino ismokas uz avis ir taip padidino uz galvijus. Kad butu visiem vienodai mazine ar didine tai butu niekis, bet kai vieniems gan gerai apkarpo o kitiems gerokai uzmeta jau atrodo keistokai.

    Bet aisku geriau negu nieko. Tik vat idomu kaip jie ta diferianciavima ismoku skaiciavo.

    546/526 skirtumas tik ~5%

    tuo tarpu uz avis

    67/47 skirtumas jau ~30%

    Kodel tokiu atveju taip proporcingai nukencia avininkai, o galviju augintojams nuo galvu skaiciaus po tiek mazai procentu krenta??

    Todel, kad galviju augintoju mazai like pasirodo... Ir zaluju galviju asociacija geriau dirba...

  7. Paaiškinkite, prašau, kas yra kietas mėšlas (rašėte "kieto mėšlo mėšlidės").

    Tirštuoju mėšlu vadinamas toks mėšlas, kuriame yra ne mažiau kaip 20 proc. sausųjų medžiagų, skystuoju – toks, kuriame yra ne daugiau kaip 12 proc. sausųjų medžiagų.

  8. kiek supratau, mokės pagal to laiko faktą, juk registruota, kiek pateiks sąrašą žū tarnyba, plius už 2011 mokės TIK 2012...kai gausi pinigus, net nesuprasi už ką :lol:

    Kaip pagal fakta ? Taigi isakyme parasyta, kad privaloma islaikyti iki spalio 01 d. :icon-mad o veliau gali pardavineti i kaire ir desine, o moketi turi uz spalio 1 ai buvusias avis. Ar as ne taip suprantu ?

    Ai vis pamirstu pasiskambinsiu pirmadieni i nma ir issiasikinsi iki galo :)

  9. http://www.zum.lt/lt/teisine-informacija/isakymai/6834

    pataisytas įsakymas, nes kiek nagrinėjau, tai senesniame nebuvo nurodymo gyvulių(mūsų atveju-avių) laikytojui iki lapkričio 15d. į NMA siųsti prašymą priedas 4.

    Ar teisingai supratau, ar dar kas?

    Nu jo nebuvo !

    http://www.vic.lt/?mid=87&id=6580

    Nesuprantu :( tai jei as islaikiau iki 10 01, o 11 01 pardudu tai patikrinimo metu ( 15.2.1 PUNKTAS) kaip raso jie neras pas mane tu aviu. Tai kuo jie vadovausis ? PRIDES PRIE RASTO SKAICIAUS GZ FORMAS IR TAIP UZ TA KIEKI MOKES ??

    pvz SPALIO 01 100 AVIU, O LAPKR. 02 PARDAVIAU 10 TAI PATIKRINE RAS 90. tAI UZ KOKI KSIACIU MOKES ?

  10. manau normali kaina ~6-8lt/kg gyvo, 12 jau biski daug kai kiti skerdiena 16-20lt/kg pardavineja. Na cia mano asmenine nuomone.

    Tu cia Donatai Apie Zarasu pasiula ir paklausa matyt sneki :) Cia ir po 2-3 lt. sunkiai zmones iperka, cia bambalys visagalis ir atstoja ir mesa ir duona ir t.t. :icon-wink: O kituose miestuose tai gera kaina ir 12 lt.

×
×
  • Create New...