Jump to content

belaruzz

Nariai
  • Pranešimai

    20
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius belaruzz

  1. sveiki susiduriau su tokia bedike atsalo orai negaliu starteriu uzkurti belaruso. o silta tik sujudina ir dirba.kas galetu buti?

    Tai jei nesikuria tai ziurek grupe pasitikrink kompresija..... pasitikrink voztuvu tarpelius gali buti uzsiverze o jei uzsiverze tai kompresija beveik nuline bus...

    na matai pas mane letokai suka motora tai dar del to tikriausiai saltas sunkej kures. ir tepoalas variklyje ne zieminis

  2. Kinietiško starterio nepirkau, pirkau čekišką, o nusibaigusį MTZ originalų generatorių pakeičiau 'Bosch'u' iš baubinės. 90 A , sujungus 6 halogenus po 55 W nesijaučia jokio krovimo trūkumo . Rekomenduoju :icon-cool:

    Pritariu.Su panašiu generatoriumi,berods 5 metus neturėjau problemų dėl krovimo.

    o koki ce dejot generatoriu. is ko?

  3. Tai va,siandien trumpam prireike t40 pakurt.Nuejes susidedu akomuliatorius(2po6v,nes buvau isemes paziuret ar vandens netruksta,pakroviau),sakau pakrauti,tai tureciau pakurt :D .Ir ka,vos viena abarota apsukau. :icon-evil: Isiutes prisileidau i kibira tepalo is karterio kokius 7 litrus,uzkaitinau ant dujines nusineses(ne iki virimo,bet),supyliau atgal i varikli,ir tik burbt,ir dirba motoriukas,net nespejo raktelis pasisukt iki galo. :lol::lol::lol:

    Isvada,kad t40-25-16 :D reikia det i karteri tenus tepalinius,arba vietoj profkes isleidimo isideti krana saratini,kad eitu tepala greiciau issileisti ir nebut tepasluotom rankom. :icon-wink:

    ta pati galima ir belarusui daryti,jei nera antifryzo pasildymo,ar nera 220v,tai kad ir ant lauzo pasikaityt gali,jei traktoriu tenka palikti kur laukuos(kai cia kas minejo kitoj temoj),ar lietlempe pasikaityt kibira :eusa-dance:

    na as belarusuj karteri su lietlempe sildau nuo siandien nes kitos iseities nerandu kai palikineju toli laukuose

×
×
  • Create New...