Jump to content

Turintis aviu

Nariai
  • Pranešimai

    101
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Turintis aviu

  1. Na pas mane jau senos kaip ir visos apsieriavo,liko tik jaunos...

    idomu iš 11 eriuku o avinuku tik du :eusa-think:

    Gal kas patartu ka daryti avis atsivedusi eriuka. labai kosti,net negali atsikosinti sukudus,tikriausiai kirmeles.nuo kirmeliu leista.kosti jau seniai...

  2. O kur pirkot pjūklą? Jūsų parašytos kainos labai viliojančios :) Nes Husqvarnos parduotuvėje 357xp kainuoja 2349 Lt ir suteikiama 12 mėn., garantija. Ačiū už savo parašytą nuomonę. Dirbsiu malkų pjovimo, pardavimo srityje, bet tik pavasario, vasaros sezonu. Tai linkstu prie 357xp modelio, didesnė galia neturėtu pamaišyti, tik reikia kuo daugiau atsiliepimų apie šitą pjūklą.

    Pirkau vil.gariunose garantija taippat metai :)

    Na parduotuvei tiek ir kainuoja jie gi užsideda firmai antkaini.

    O pjaunant iš štabelio svoris lb nemaišis,nereiks spaust. :eusa-hand:

  3. Sveiki, planuoju pirkti husqvarna, apsistojau ties 346xp ir 357xp variantais. Kokia jūsų nuomonė apie šiuos pjūklus? Kokį patartumėte pirkti? Gal kas turite kažkurį iš šių modelių pjūklą?

    Turiu 346xp galios puse velnio tik lb daznai reik filtra jam valyt nez kodel 340 ilgiau galma dirbt nevalius.na o 357xp uošvis turi SUNKUS GALINGAS DETALES BRANGESNES

    Čia jau tau rinktis .planuojant kiek dirbsi...

    p/s aš už 346xp mokejau 1500,o 357xp kainavo 1800lt pries 6men

  4. Sveiki,reikia patarimo suaugus avis apsirgo,jau nuo vakar nenori keltis guli kojas istiesus giliai kvepuoja,išdumima gala atmest nes nepadumta ir guledama eda duona.kai pastatai ant koju truputi pageria vandens ir šieno pajeda,o šenden jau nepajegia atsikelti,eriavimosi požimiu nesimato. :eusa-think:

    ,,išdumima gala atmest ,,cia nesuprantau :icon-exclaim: manau geriausia priemone papjauti ir laiku !

    ar gerai pjaut vakar suleidau nuo rachito vitaminu AD3.Nu ko toliau tuo blogiau senden nesikelia ant koju,neima ir duonos... :eusa-think:

  5. Sveiki,reikia patarimo suaugus avis apsirgo,jau nuo vakar nenori keltis guli kojas istiesus giliai kvepuoja,išdumima gala atmest nes nepadumta ir guledama eda duona.kai pastatai ant koju truputi pageria vandens ir šieno pajeda,o šenden jau nepajegia atsikelti,eriavimosi požimiu nesimato. :eusa-think:

  6. Jo, nuo dregmes osb "ziojasi" , kraiposi. galima bandyt nudazyt ar plevele apkalt- vis prailginsi gyvavimo laika. Siaip ir triusiai su nagais drasko ta plokste tai kazin ar 10m laikys :)

    "Žiojasi" tada, kai ant jos laša. Jeigu yra po stogu ir veikia natūrali ventiliacija, išdžiūsta. Iš vidines puses, kai prisirenka daug šlapio mėšlo, plokštė šiek tiek pabrinksta, bet valant narva pradžiovinu papildomai su dujine lempa. ir pritvirtinta prie karkaso 50x50 bruso turi būti bent kas 10-15cm, o ne kas pusę metro. esu matęs iš OSB konstrukcijas 7-8 metu, ir tik patamsėjusias, jokiu pokyčių konstrukcijoje.

    Tai šita suprantu kad jei laikysi vidui ir ant jos nelis tai ir tarnaus ilgai.o aš planuoju nuo pavasario iki rudens laikyti lauke ir tik per šalčius laikyti viduje :eusa-pray:

×
×
  • Create New...