Jump to content

matimas

Nariai
  • Pranešimai

    207
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius matimas

  1. prieš valandą, Stasys1962 pranešimas:

    Galvojau ryt vaziuot trest , nes pasalas dar tik pats pavirsius atitirpes o sianakt zada ir iki-2-4 .Na jei ryt nepatresiu , tai po atsilimo i dirvas ivaziuot   nebus imanoma bent kokias dvi savaites o gal ir daugiau.Nuo pat praetos vasaros iki vidurziemio lijo laukai permirke uzsalo, tai isalas , kai prades eiti, neliks dirvoje jokio dugno,kiaurai traktoriai smuks kaip i bedugne.Be to po tokio slapio rudens maisto medziagos augalams gerokai isplautos i gilesnius sluoksnius , javai silpni , jei velai patresiu bus tik siaudu o ne grudu daugiau Visai galva susuko tie jusu po sventiniai pagirioti komentarai :) Nebezinau net ka daryti.

    Dvi dienos su lietum ir pasalo neliko. Keista kad pas jus dar jo yra

     Si vakara pavaiksciojus po kvieciu lauka matosi kad vegetacija prasidejus, ko nepasakytum pries 4 dienas. Tai kas pabere startui azoto manau islose nes dabar ivaziuoti i dirva sunku bus.

  2. prieš 1 minutę , dziedas pranešimas:

    Greiciau gerai maude, atidreko davikliai. Prie didesniu apsuku sukila itampa ir ismeta transmisija isdziuvus turėtu pasveik

    gali ir taip buti. Man nuo virinimo buvo  lygiai taip pat buvo kad padidinus apsukas sustodavo traktorius. Bet ijungus sviesas viskas veike ko puikiausiai. Tai teko keliais dienas palakstyt po laukus su ijungtom sviesom kol suradom liga.

  3. On 1/4/2018 at 20:53, Audrius520493 pranešimas:

    Sveiki. Problema traktoriui valtrai 8050 pusiau automatas. Yjungiant begi ir vaziuokant i prieki issijungia (atsijungia) transmisija ir sustoja. Sustojus nieko nebereguoja. Letai vaziuojant neatsiranda problemos o tik sukeli apsukas iki1500rpm vazioujant bet kokiu begiu ir atsijungia. Uzgesinant ir uzvedant traktoriu vel veikia transmisija. Kame bedos gali būt???

    gal kartais virinai neatsijunges akumuliatoriu? 

  4. 5 minutes ago, MBLORINSER pranešimas:

    1-2 nuotrauka prastai daug plotu isgeltusiu salotiniu, tik nuotrauka nerodo. 3 laukas uz 500metru ir viskas gerai nes tas ir lietaus daugiau gaves ir zeme kiek kitokia.

    Kada seti? 

    Pas mus ankstyva seja nepasiteisino. Seti nuo balandzio 27 dienos  visai kitas reikalas.

  5. 43 minutes ago, tadasjo pranešimas:

    Kodel nebereikejo kult? Kiek lapu turejo rapsas? Purkstuvas plautas buvo? Pats vakar ji ispurskiau vienam lauke, tai isgazdinai dabar. 14 eur litras

    Viskas ten buvo gerai isskyrus viena fakta, kad rapso vaskinis sluoksnis nuo sausros buvo pazeistas. bent taip man sake konsultantai, ir ne as vienas tais metais sunaikinau rapsa.  Pazystamas purske tik tas vietas kur garstuko  buvo. Po purskimo neliko praktiskai nei rapso nei garstuko. :) 

×
×
  • Create New...