Jump to content

A.K.

Nariai
  • Pranešimai

    13
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius A.K.

  1. Praeita pavasari gavau volus su lyginimu tai pirma lyginau arima, paskui sejau trasas ir tada sejau su freza, ir dar privolavau miezius. Mano nuomone viskas gerai su tom trasom.

    Kai neturejau volu su lyginimu tai trasa berdavau ant arimo ir tada sedavau. Ar skiriasi galutinis rezultatas kur lyginta ir kur ne tai tikrai nezinau, bet kad yra toks durnas noras viska kuo geriau padaryt :eusa-think:

    O lygini arima ir seji su tuo paciu traktoriu?

  2. jo man tikrai ne 16 metu :) ir puikiai suprantu, kad ne kazin ka galima pasakyti apie kombaina is nuotraukos. Tiesiog svarstau visokius variantus ir nesakau kad butinai as ji pirksiu. Radau skelbima tai ir idejau paklausti nuomones (geriau is pradziu isgirsti jusu nuomone, nei vaziuoti i anykscius :D ).

  3. na tai prikabinami platesni tai todel ir sunkesni (daugiau metalo :) ) cia visiskas fail :D o apie traktorius tai nera ka diskutuot matosi , kad esi john deere fanas. Tik as taip pat galiu pasakyt kad pas mus vienas veikejas su 6430 keturius korpusus tampo tai vos juda lauke :) (as johni nelaikau lievu ), kazkokia nesamone lygint 120...... traktoriu su puma 200..... ir is viso ten pas jus kazkokie stebuklai su traktoriais vyksta :)

×
×
  • Create New...