Jump to content

tomazazas

Nariai
  • Pranešimai

    66
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius tomazazas

  1. as ir tik uzsenietiska technika jei tik galimybes leidzia ir nereikia net ziet i tu bielkiu ar zetoriu puse nes jie vistiek dar komfortu nepriliksta nei vienam normalios firmos traktoriui cia tik mano nuomone kam nepatinka nepikit ir dar geriau viena syk sumoket brangiau ir turet gera daikta negu veliau gailetis kad lauza isigijei :)

    Taip taip pirk Valtra is Rovaltros ir nesigailesi :icon-exclaim: Bet jeigu Zetoriu lygyni su Belarusu tai as patyliu :). Pries reiskiant nuomone reikia pagalvoti, ir jeigu nezinome tikru faktu geriau :eusa-shhh:

  2. tokiu atveju sejimui isigyčiau agregata UNIA ATLAS o skutimui paimčiau ARES TXL, tada galetum daryt taip:

    1. suari

    2. sėji su mechanine sejamaja prikabinta prie atlas

    Kitas varijantas:

    1. suskuti su ARES TXL pirma negiliai antra visu gyliu

    2. sėji.

    Balkis kaip ir nereikalingas. Neparašiai koks bus traktorius 4 ar 6 cilindrai, ir kodel butent lekštinis skutikas arimus dyrbt?

    Cia geras variantas. :) bet brangiau kainuotu abu padargai

    Traktorius yra 4 cilindru, priekyje svoris 700 kg. placios padangos galines 52cm priekines 42cm. Lekstini planuoju pirkti, nes ir razienas ir pievas su tuo paciu skusciau.

    Del aiskumo sukonkretinsiu.

    1. Atvaziuoju prie suartos (su vartomu plugu4x4) dirvos prisikabines skutika, o prie jo sejama (mehanki diskine), paseju javus.

    2. Gryzes i objekta atkabinu sejamaja ir po pertraukeles vaziuoju razienu, kokios pievos, ar durpyno skusti. Juk lekstiniu skutiku gylis reguliuojasi.

  3. Gerb. forumieciai ir lekstiniu skutiku naudotojai. Perskaiciau sita tema ir kitas panasias. Daug jusu minciu isreikstu apie diskinius skutikus. Niekaip negaliu apsispresti koki diskini skutika pirkti, kad tiktu kartu su sejamaja. Kokia kombinacija susidelioti :icon-question: Traktorius 122 ag, noreciau 4 metru plocio, zeme suarta į viena puse. Koki varianta jus rinktumetes, neziuint į gamintoja :icon-question:

    post-5820-141521780378_thumb.jpg

    post-5820-14152178038_thumb.jpg

    post-5820-141521780384_thumb.jpg

    post-5820-141521780391_thumb.jpg

    post-5820-141521780393_thumb.jpg

    post-5820-141521780397_thumb.jpg

    post-5820-141521780681_thumb.jpg

  4. Jeigu galima biski palaciau parasyk. Ar prie visu presu galima ta bakeli prideti? Kiek vienam rulonui to konservanto iseina? Kiek kainuoja tas bakelis ir konservantas?

    Dabar viskas įmanoma, o sita tema ne apie konservantus, pasieskok kazkur kitur, jei mes aptarinėsim vienoj temoj apie pasaru ruosima nuo A iki Z, kas tada bus :icon-question:

  5. zinomi ju skirtumai. prie ko cia tos asys? jei po viena ju tiek vienam, tiek kitam

    Cia tik kaip pavyzdi. Dar pamastymui, jei welger ir lely sukure nauja presa dubli su viena asim, tai reiskias antra nebutina. Tai va lyg su 4 ratais geriau, bet sitie presai tik su 2. Na siuo atveju imciau, kuris ankciau pradeda spausti. Yra kompanija, kuri gamina ir bugninius su kintama kamera.

    O kaip toks dublis, bugninis: Feraboli OMNIA 125 TOPCUT :icon-question:

  6. kalba apie dublius. Ivabalte neseniai pradejo prekiauti dirziniu dubliu Welger Tornado. Renkantis tarp jo ir Fusion2, kuriam prioriteta teiktumete? :)

    Kiek Ivabalte praso uz Welger tornado? McHale fusionui reik 150 arkliu, asys storesnes ir pat presas sunkesnis.

    skirtumas kazkur apie 15k Lt, Welgeris pigesnis. Galios abiems reikia lygiai tiek pat, tiek matmenys, tiek svoris presu praktiskai identiskas.

    Pasiimi tornado ir fusion2 brosiuras, pasidedi priesais ir versdamas po viena lapa ziuri kuris geresnis. paslėpus gamintojo pavadinima rinkciausi ta kuris turi daugiau privalumu. Pvz Ka rinktumeisi, ar 2 asis, ar viena :icon-question:

  7. kas nors išverskit,apie ką čia rašo? :eusa-think:

    Čia vertimas apie ALPAKAS :icon-wink:

    Ūkio Alpacas "zagroda-RANCHO" LENKIJA

    http://www.zagroda-rancho.pl/alpaki.html

    Alpaka (Lamos Paços) - kanopinių camelid žinduolis. Kuriant šeimos medis sukėlė daug problemų su mokslininkais, ir vis dar yra daug abejonių šiuo klausimu. Matyt, alpakų protėviai yra vikunijų, o guanako atrodo, kad lamų protėvis. Tačiau visi jie turi bendrą protėvį, Pietų Amerikos kupranugariais, kuris nusileido Pietų Amerikoje ir sukėlė vikunijų ir guanako.

    Negali būti dviejų rasių išsiskiria iš kitų alpakos: huacaya ir Suri. Jie skiriasi išvaizda ir pluošto rūšies. Huacaya gaminti šiek tiek plicate vilna, kuri auga vien į kūno ir apskritai yra panašus į avies vilna. Jo metinis augimas 9-12cm. Suri alpakos vilnos yra subtilesnis nei huacaya's, yra daugiau blizgantis ir kabo palei ilgą banguotą garbanos įstaiga. Metinis augimas, kad vienas yra 10-12cm.

    Alpaka's nėštumo paskutiniais 340 dienų ir paprastai sukelia vieną CRIA. Dvyniai yra labai reti, maždaug 1 / 2000. Vidutinė masė palikuonių yra 5-7 kg. Crias krūtimi maitinami iki jie 6-mėnuo-metai. Alpacas lytinė branda yra maždaug 1,5 metų, tačiau tik tie, kurie siekia iki 70% jų bendros kūno masės yra naudojami reprodukcijai. Jie yra maždaug 1,5 - 2 metų amžiaus, iki tol ir sukeltų ovulators, o tai reiškia spermos buvimas skatina juos ovuliacija. Patinai yra visiškai subrendęs apie 3 metų amžiaus.

    Alpacas turi gerai išvystytą korpusas, su maža galva ir stiprus kaklo. Jų aukštis siekia 80 cm. Alpacas "būdingas bruožas yra jos trys skrandžiai taip pat trys akių dangčiais. Trečiosios akies formos dangtis, vadinamas mirgeklių, juda horizontalia kryptimi nuo conjuctiva į akis nepatenka. Be trečiosios akies formos dangtis, alpakos, taip pat šukų pavidalo, horizontalios diafragmos viršuje ir apačioje jų akyse. Šios šukos apsaugoti akis nuo didelio kalno Skm Jei saulės yra labai stipri, viršutinė šukos paliečia dugną vienas.

    Alpacas yra stiprūs, tvirti ir sveiki gyvūnai. Jie yra pritaikyti prie gyvenimo atšiauriomis aukštos kalnų sąlygomis (mažai maisto, puiki temperatūra fluctations - "Andai į 4 500 metrų virš jūros lygio, temperatūra svyruoja nuo -20 laipsnių naktį iki +20 laipsnių per dieną, vėsus vėjai)

  8. gal kas pazistate ar is aplinkiniu zinote koki tikrai gera elektrika, kuris gebetu sutaisyti preso valdymo pulta? Labai reikia..

    Tokie dalykai sunkiai pataisomi, cia tau bet koks elektrikas nepatvarkys. Geriau nauja uzsakyti reikia. O kokio preso pultas sugedo :icon-question:

  9. kiek man teko dometis kukuruzai net pavasari gali buti kulami. ne tik kad jie tuose gurguolese nedygsta, bet ir nepelyja. Tik sernai manau labai apsidziaugt gali tiek maisto ziema rade :D
    .

    :icon-idea: Kukuruzu versliukas geras dalykas, bet jei nori jį pradeti reikia tureti tam tinkamos technikos: sejamoji atitinkama turi buti ir kombaina perdaryti reiketų. O jei kulsi pavasari taij turesi apie 60 % nuostoliu.

×
×
  • Create New...