Jump to content

stasyte

Nariai
  • Pranešimai

    43
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius stasyte

  1. manau , kad tyli augintojai todel, kad dar daug neturi misrunu kas laikytu juos pienui. pas mus zmones iprate girtis pieno kiekiu, o ne kokybe :) boeris mesine veisle, duodanti pati riebiausia piena , prilyginama savo sudetimi aviu pienui. manau daugiau kaip 2 litru daugiau ir neduos misrunai.tose salyse kur yra ju daug laikytoju is ju pieno gamina surius ir jogurta. tik problema yra kad trumpa laktacija ju , ilgiau nesimelzia kaip 6 menesiai

  2. Gal kas esate kergę pienines ožkas su boer ožiu?

    Ar labai sumažėja pirmos kartos palikuonių pieningumas ?

    Boer goat milk is higher in protein and fat, averaging 4.3% protein and 7.6% fat. vidurkis boer ozku pieno baltymai ir riebalai.domejausi apie tai . manau gal pieno kiekis ir sumazetu, bet padidetu riebalai ir baltymai, o tai svarbiausia surio iseigai.

  3. Aciu, siek tiek nuraminot. Sunerimom, nes pirma tokia telycia, kuri eme ir paeiliui "nukaulino" sau ragiukus. O taip ji tokia grazi, gerai imitusi ir pan., geros karves, bet va tie ragai :icon-confused: Mums tai nera iprastas dalykas, todel ir sustresavom. Suprantu, kad ateity ragai bus jautresni nei iprastai ir pan. :icon-question:

    buna neramios telycios. pas mane irgi dabar viena viska dauzo ragais , nespejam aptvaro taisyt, dauzo siena edziose , jeigu nepatiko kvapas.net nezinau , jei tokia nerami ,kas bus kai apsiversiuos , ar tik neiskeliaus i mesa? gal yra budu ,kaip su tuo kovoti?

  4. Užmačiau pievas, kuriose įsėta nematyta žolė, tai yra - kultūrinėse ganyklose nematyta. Lyg tai tokią ar panašią teko matyti savaime augant šlapiose pievose :eusa-think: Dabar atole ji atrodo taip: dideli kupstai tokio tipo kaip šunažolės, tik lapeliai daug platesni, ir kieti, aštrūs gana. Kas žinot, kaip ji vadinasi? Ir kur sėklos gaut :eusa-think: Nes atrodo labai derlinga, (arkliams ganyti manau tiktų, karvės kiek mačiau nelabai noriai ėda).

    gali buti ,kad tai eraicinsvidres . eraicino ir svidres hibridas. seklos teiraukites seklu parduotuvese , kur prekiauja zolemis. gali buti , kad reikes uzsisakyti ir atves.

×
×
  • Create New...