Jump to content

TomasMr

Nariai
  • Pranešimai

    41
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius TomasMr

  1. Bučiau dėkingas už informaciją apie elevatorinius kasimo įrenginius( na tie kur telefono linijas tiesdavo) .Kas gamino, pas ką būtų galima išsinuomot? kaip kasa? našumas? gylis? plotis? Esmė ta, kad pavasari reiks atkasti maž daug 300-400 m užšalusios ir ko gero sutrūkusios vandentiekio žarnos atkarpą nuo hidroforo iki ūkinio pastato ir patiesti naują giliau. :( Nežinau ką daryt

  2. Sveiki turbūt atsiras žmonių žinančių atsakymus į šiuos klausimus. Todėl iš anksto ačiū už atsakymus.

    1. Ar remiamas verslas kaime gali būti įteisintas tik kaip Uab ar Iį ? Ar galimas paslaugos teikimas pagal individualią veiklą?

    2. Ar verslas remiamas kuris jau veikė kažkokį laiko tarpą, ar galima už paramą pirkti įrengimą ir pradėti veiklą naujai?

    Taip pat norėčiau trumpai išgirsti apie įsipareigojimus ir ar verta prasidėti su šiuo projektu jeigu investicija nėra itin didelė?

    Ačiū

  3. Sveiki,

    Gal jūs ūkininkai žinote ar galbūt žinote kur rast automobilių modelių matmenis, o svarbiausia aukštį nuo žemės ? Nes ieškau aukštesnės nedidelės mašinos tokio tipo kaip ford fusion, mitsubishi space runer, mazda demio. Tik, kad dyzelių šiame segmente reta... Gal žinot kokių dar paaukštintų modelių iki +-2000m patart? labai padėtumėt.

    Ačiū. :)

  4. Sveiki gal forume atsiras motociklistų ir pasidalins žiniom:)

    Šiandien atkrausčiau iž jupiter ir ruošiuosi paleisti. Galbūt galit pakoncultuot nuo ko pradėt jį paleidinėt? ką tikrinti? ką valyt?

    žodžiu kaip jį paleisti? Seniau reikalų su moto nesu turėjas:)

×
×
  • Create New...