Jump to content

raitelis

Nariai
  • Pranešimai

    486
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius raitelis

  1. kokio amziaus mazdaug buna kergemos didziuju sviesei sidabriniu triusiu pateles?

    maniskei vienai sidabrinei jau beveik 8 menesiai, bet nesileidzia nors tu ka... metau pas toki pat patina jau du menesiai kas savaite, kartais atsimines dazniau ir nieko... nervas tik ima :eusa-think:

    Tai gal prieš mesdamas patikrink ar rujoja? :eusa-think:

    atsibodo tie tikrinimai, tik rankas nudrasko...

  2. kokio amziaus mazdaug buna kergemos didziuju sviesei sidabriniu triusiu pateles?

    maniskei vienai sidabrinei jau beveik 8 menesiai, bet nesileidzia nors tu ka... metau pas toki pat patina jau du menesiai kas savaite, kartais atsimines dazniau ir nieko... nervas tik ima :eusa-think:

  3. Dėkojame, kad domitės AB „Joniškio grūdai“ gaminama produkcija.

    Visaverčių pašarų triušiams kaina yra:

    10 kg 12,05 Lt/vnt. be PVM

    20 kg 23,89 Lt/vnt. be PVM

    40 kg 46,51 Lt/vnt. be PVM

    Pagarbiai, / Best regards,

    Asta Matijūnaitė

    Marketingo vadybininkė / Marketing manager

    Tel. mob. +370 612 69245

    El. P. |e-mail [email protected]

    AB “Joniškio grūdai“

    Žemaitės g. 1, LT-84147 Joniškis, Lithuania

    Tel. +370 426 61114, faks.|fax +370 426 60528

    http://www.joniskiogrudai.lt

    Prastai vadybininkauji panele Asta :handgestures-thumbdown: , surasei kainas be PVM. niekam cia tas pvmas neaktualu, ka dabar man ieskot kulkuliatoriaus ir spaudyt knopkes, kad suzinot kaina??? o gal skambyt duotais telefonais??? :eusa-think:

  4. As ir noriu jusu paklaust visu mano belgu milzine pries 17d atsivede 16 triusiuku siai dienai yra 9 viskas butu kaip ir nieko bet pries kokias tris dienas patele pradejo vangiai valgit ir labai sukrito ir dar ant speneliu yra kaip zaisdos ar nukraptimai triusiuku net nezinau ir man atrodo kad ji nebeturi pieno kaip galima butu pamaitint triusiukus gal duot karves pieno ?

    va ir dideles vados dziaugsmas...

    gerai Zolotuxinas sako - pust prostit mienia bog, no ja vsiegda ostavliaju vosiem (tegu atleidzia man dievas, bet as visada palieku astuonis)

  5. Iki šiol mano triušės puikiai vedė lizduose ir problemų nekildavo. Bet po šios nakties, kai katinai iš vieno lizdo per tinklą iškrapštė 7 iš 7 (vienas gyvas, bet pradrėkstu šonu, įdėjau kitai patelei lizdan) iš kito 4 iš 14 mažylius, nutariau, kad pereinu prie gimdyklų. Bet va man kilo klausimas. Triušės neturėjo gimdyklų, kaip jos žinos, kam jos skirtos?

    uzdek lentele raudonom raidem GIMDYTI CIA !!!

  6. Sveiki,

    Siandien keiciau lizde motininiam siena. Tai jau trecia savaite einantys triusiukai judrus, atsimerke, grazuoliukai. Bet vienas triusiukas taip lyg akies neturetu :icon-eek: Neatsimerkusi ta akyte ir jau nesimato zenklo,kad ten turejo akyte buti. Bet triusis storuliukas, judrus, vienaakis piratas :D Pasitaike kam taip vadose?

    taip, pasitaike - kaip uzgime uzsimerkes, taip niekada vienos akies ir neatmerke, uzaugo tolko pesnia, antras pagal svori is visos vados :handgestures-thumbup:

×
×
  • Create New...