Jump to content

Egius3

Nariai
  • Pranešimai

    181
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Egius3

  1. nesusigaudai tai bent nerasinek pievu.

    Profesinė kvalifikacija suteikia vairuotojui teisę vežti keleivius ir/ar krovinius komerciniais tikslais (gaunant atlygį už darbą) pagal vairuotojo įgytai kvalifikacijai numatytas taisykles. Kiekvienas  C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE kategorijos vairuotojas privalo būti įgijęs pradinę profesinę kvalifikaciją ir kas 5 metus ją atnaujinti periodiniais vairavimo mokymais, kaip tai numatyta 2003 m. liepos 15 d. Europos Parlamento ir Tarybos direktyvoje 2003/59/EB „ Dėl tam tikrų kelių transporto priemonių kroviniams ir keleiviams vežti vairuotojų pradinės kvalifikacijos ir kvalifikacijos tobulinimo“

  2. tai vat isbandziau siand sujunges visa sistema ir nieko gero nesigavo pastoviai paduoda ora i stabdziu kameras ir viskas kaitaliojau kiek tik yra imanomu variantu virsuj tuose isejimuose ir apacioje bet nesudirba niekas,as pradejau mastyti kad tas kranas gali but skirtas dvieju konturu stabdziu sistemai... gal dar kazkas kokia nuomone isreiksit?ir kaip isvis juos atskirt vieno ir dvieju konturu sistemos tuos kranus?

    i kameras pucia tol kol balione slegio nera, kai susidaro balione slegis apie 6atm tada i kameras pusti nustoja, lygiai toki pat krana neseniai pasijungiau, jis vieno konturo ir veikia gerai pas mane.

  3. Kokią pupų veislę pasirinkęs? Kokia maždaug pupų drėgmė % būna , kai pradedi nuimti derlių? 

    Auginau fuego ir bjora, bjora labiau patiko geresnis derlius buvo, aukstesnes, seklos smulkesnes bet daug daugiau, auginau tam paciam lauke kaip bandyma. fuego labiau bijo stelbimo, kuliau prie 18 dregmes.Auginau kartu su avizom tai zoliu visiskai nebuvo, pupu sejau 200, po 2 savaiciu isejau 100 avizu, pupu byrejo po 3tonas( isvalytu jau) avizu netoli 2.

×
×
  • Create New...