Jump to content

RRemigijus

Nariai
  • Pranešimai

    56
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius RRemigijus

  1. Pribrendo reikalas keisti MTZ52 starterį ir akumuliatorių . Patarkit ,ką dėti . Starterį -didelį ar mažą , ir kodėl , girdėjau maži ant sunkaus sukimo lepesni . Kokio galingumo akumuliatoriaus reiktu su mažu starteriu . Variklis D50 su pakaitinimo žvakėm .

    Pas mane MTZ-52 vokietis toks kaip pas tave idejes starteri magneton jau 6m akumas 150ah man pakanka ziema nera pavede

  2. Sveiki,

    Iškilo problema. Traktoriaus kompiuteris, pradėjo mesti gedima kuris ivardintas taip: 'SPN=523613' ir nesuprantame kas čia per gedimas. Dega užrašas ne visada ji užkurus, o požymiai tokie , kad praranda galia traktorius, nebetraukia. Tai ar čia jau kokia forsunkė atsisakinėja ar papraščiausiai kuro negauna gal sistemoje yra oro. Tiesa neseniai keitem filtrus, butume galvoje, kad nuo to ir tikrai yra oro, bet jau ir prieš juos pakeičiant taip darydavosi. Kai važiuojama lėčiau atrodo viskas normaliai, bet jei staigiai uzspaudi kompas pradeda mesti problema ir dingsta traktoriaus trauka.

    Lauksime atsakymų :)

    Ten liga yra kur i forsunkes laideliai eina pries juos yra fiske didele man taip buvo kad gerai buvo ji nesumauta ir viena forsunke nedirbo nes srove neateidavo netaisyklingai ja sukisant gnybtelius isstumia ji stovi is ilipimo puses plasmase nusuki ir puikiai prieini

  3. NA JO TIKRAI IDOMEI 1 HA DIENAI, KAZKADA MANO SENELIS SAKE AS 15HA SU ARKLIUKU APARDAVAU ,AISKU NEPERDIENA ,O TU VERKI KAD TAU SUNKU SU T25 ART, JUK TAU NEREIKE PASKUI JI VAIKSIOT, TAI SU TA PASPYRA I UZPAKALY IR GERESNIU DERINUKU TAI BUVO MTZ82+NONSTOP TIPO 3 KORPUSU PLUGU IKI 10HA DIENAI , IR TAIP IKI 120HA PILNAI UZTENKA VIENO TVARKINGO MTZ 82 ,NA AISKU SITOI VIETOI LABEUSEI RIKE NORO DIRBT ZEME ,JAI JO NEBUS NEPADES NEI DZIONDYRAI ;)

    Tiesa sakai cia bernelis vejauja as su mtz-52 susiariu 25ha per 5dienas ir tai normalu pas mane ir variklis dar d-50, o 20ha ariant pirkt pusantrini tai cia prasilenkiama su protu ir dar uz 6000 paskutini gaidi

  4. Sveiki, iskilo problema. Vasara tvarkem greiciu deze, buvo subireje du guoliai, primojo veleno. Kai rinkom pakeitem du dantracius, tai 6 ir 9 begio. Surinkom. Sureguliavom lapkes sankabos. Pravaziavom kelis kilometrus, dar 2 h pievos nupjovem, viskas dirbo normalei. Tada ismynus saknaba pradeda uzti greiciu deze kai nori begi ijungti. Ir kai jungi begi pasigirsta garsas Trrrrrrrrrrr... Tada vel skiedem traktoriu, pasirodo viena lapke buvo isiplakus ir nebejo sureguliuot. Nupirkom nauja. Gerai, surinkom. Pavaziavom truputi ir vel tas pats. Isminamasis guolis dar atrodo geras. TAigi dabar vel teks skiesti, ziureti, ar galimas variantas kad reiks keisti sankabos diska? Ar cia dezes problema?
    man taip buvo panasei tai as pirminio veleno stabdziuka sureguliavau ir pavara jungiant garsas dingo
  5. manau,kad zvakes,bent man taip buvo toki pat turiu(MTZ 50),viena neveike ir reikedavo ilgiau pasukt ( apie 5 sek.)o siltas kuriasi is pol abaroto :eusa-dance: .dar sunkiai saltas vesdavosi ,kai vienas vamzdelis nuo siurblio link forsunkiu vos vos praleisdavo saliarka. o zvakes naudoju ir vasara salta motora vedant,ju nereik kaitint kai motoras isiles nemaziau 40 laipsniu :)

    Taip butent jai apie zvakes mtz 50 jai viena neveikia tai ir visos neveikia ten jos grandine sujungtos

  6. Kaip idomiai rusas apchatke reikalauja dirbti lengvus darbus pirmose 100mt kazkur i skaicius nesigilinam.... o vakarietis reikalauja pirmom darbo valandom varyt kaip priklauso su gera apkrova...... :eusa-think::eusa-think::eusa-think:

    Kazin kiek ten tiesos nes nauja masina vakarietiska perkant ir rekomenduoja nevirsijant 3000 variklio sukiu nuvaziuot 10000km esme tame kad kas nauja tai ir negali perplest.

  7. o kaip tas valandas pradirbti? Tik tusciam vazineti, ar galima kokius nesunkius darbus (seti, grebti) dirbti? As keiciau grupe, indeklu ne, tai ir idomu

    Seip jai normaliai pridirbti yra 3 etapai ivazinejimo skirtingomis pavaromiis, o jai paprastai tai grupe pakeitus lb neblogai yra pirma patampyt salta traktoriu neisuktais purkstukais pradedant 9 pavara baigiant kokia 6, o paskui sudedi purkstukus ir kuri ant tusciu kaleni koki 20l dyzelio iskureni ir pereinama prie lengvu darbu.

  8. Isidejau starteri akuma 100ah 800A startine, bet nevalioja prasukt variklio normaliai, db klausimas ar akumas ne per silpnas? mases isjungeje dejau ant kurio raso kad 50A, ar nebus jame beda? ir laidus gal per plonus sudejau? kokio storio pas tuos kas turit starteri?

    Belarusui rekomenduojami akumai 150ah jai su reduktoriu starteris o jei paprastas tai 200ah laidai pirsto storio pas mane suka gerai

  9. tiesa sakant tai starterio sukimas niekuo nepasikeite po variklio perrinkimo- suka tikrai gerai. jis ant buksyro taip pat prastai kurias- toki balti sviesus dumai pilas pilas o tik po kurio laikjo gerai pravilkus uzsikuria- kokia pora simtu metru. Kai varikli perrinko ir po men eme galva- uzedu jokiu kaip ir nebuvo gilzese. ir jis prastai pradejo kurtis iskart po variklio perinkimo. kai sutvarkem forsunkes (kai galva buvom nueme) , pradejo dar prasciau kurtis.

    Ne gilzes zek o pamatuok suspaudimo laipsni ir bus viskas aisku stebuklu nebuna

  10. galima ideti ir neatskyrus, man buvo pabire guoliai to krumleracio, tai nutekinus velenuka ir istekinus papildomai ivoriu kad nejudetu idejom atzagariai, tik guoliuos tada reikia imti paprastus, o ne konusinius. Tarp kitko turiu dabar issemes kazkur, nes kai deze perrinkinejau, naujai kaip priklauso sudejau.

    Tai nuimi nuo tilto deze ir tada nuo tilto puses kali asele? O deze nuimant reikia kelt kabina?

×
×
  • Create New...