Jump to content

Pumputis

Nariai
  • Pranešimai

    592
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Pumputis

  1. Tai kad Valerijus zino kur jo asociacijos narys Vitalijus isvaziavo. Skelbime raso kur bus paroda. Jei kas vertintu manot nerasytu? Nereikia kabinetis.. trecia kart vyksta klp tokia parodomoji paroda. Kokie "protingi" klausimai... tokie atsakymmai...

     

    Bet likę forumiečiai tai nežino nei apie Valerijaus asociaciją, nei apie jos narį Vitalijų. Ne dviese juk forume bendraujat.  ''Protingai'' ir asmeninėm žinutėm galit pasirašinėt jei ką.

  2. As nekalbu apie masine paukstyno. Mano tevai vis del save kiekviena pavasari perka mesiniu kalakutu del saves auginimui. Tai varksta su jais - visko anie bijo ir kersvejo, ir vandens salto, ir kombikormas ne bele. O pvz anciukai- paleidai i garduka , svarbu kad nesalta. Ir varo kai tankai, edalui neisrankus, ir nestimpa. Ir niekad nebuve tu masiniu protrukiu ligu kaip kad triusiu. Pas mumis visad del saves triusiu laikydavo dezes mazdauk 2 kvadratu dydzio dezese. Tai atrodo auga, zvalus, laksto. Tik zakt ir visi ant sono. Va ce mano didziausia beda. Aisku jei auginti kaip rekomenduojama literaturoj tai gal ir kitaip butu su ligom. Bet del saves auginant, nekyla raka serti kombikormu ir visokius vaistus kist.

    Jeigu aplinkui bent keleto kilometrų atstumu niekas neaugina triušių tai miksomatozės gal ir galima išvengti, bet nuo maro turbūt apsaugos tik skiepai. 

  3. sveiki,na tiesiog yra noras pasidalinti savo eiliniu nusivylimu triusininkyste,kuria bandziau užsiimti po keleto metu,bet vel nusvylau,atrodo ir siokiu tokiu ziniu jau turejau bet matyt dar per mazai,ligos puola is visu pusiu pvz miksomatoze nors patele paskiepyta..,toliau panasu i zarnyno uzkreciamas ligas krenta kas savaite nieko needa apatiski ,nors seriu kombinuotu KOUDIJS FEED maziem su kokcidiostatiku ,veliau be ,narvai svarus ,ant groteliu.atsibodo lavonus uzkasinet ,nors dezinfekuoju narvus,bet..ziurek vel koks tupi papustas ir prisimerkes ,kol kas mazesni 1,5 men dar laikosi bet ir tiem turbut persiduos nezinau ka daryt augini augini ir se tau per pora sav .visas darbas per niek,kaimyno triusiai nuo meslo nugaras i lubas remia ,sviesos beveik nemato ankstose narvose kur paduoda po kojom slapios zoles ir runkelis is kraiko islindes matosi nei vandens jiems nereikia,dar koki gruda is apversto indelio kraike isknisa...nu ir auga jie ten ..gal kada ir uzkasa koki nu bet netaip .. dezinfekuoju ecosid jei teisingai parasiau gal neveiksmingas,nes kritimai nesiliauja ,kaip issaugot likusius gyvus?

    Turbūt ''nunulinti'', viską rimtai išdezinfekuoti ir pradėti iš naujo :)

  4. Ka gi ir aš nudegiau uodega.Pirkau raudonųjų burgundų porelę iš L9.mergaitė jau buvo sukergta bet vaikuciu taip ir neatvedė :icon-rolleyes:

    Del tokiu dalyku tai cia jau nemanau kad kriminalas jau auginat manau zinot kad prileidus patele nebuna jokios garantijos kad ji tures triusiuku net ir pakartojus nebuna jookios garantijos tai cia tik va kad 50 ant 50 atves arba ne jai jau prileista perki...Mano va su patinu buvo pirma krta kad nevaisingas uzaugo o parsiveziau tai 4 menesiu na ir ka kaltinti savininka kad nevaisinga patina pardave kazkaip nelogiska visko buna...

    Sutinku, kad būna visko, bet ir veisėjas kainą nustatyti sukergtos patelės turėtų atsižvelgdamas į tą galimą 50 ant 50 tikimybę.

  5. Sveiki triusininkai.

    Turiu problemele su belgais. Pas keleta triusiu (5 men.) ausu galiukai nusileido. Mano nuomone cia tur but nuo karsciu. Pas mane cia pirmas kartas.

    Gal buvo pas ka taip, gal kokiu vitaminu galima???

    Negali būt problema susijusi su kraujomaiša? :icon-rolleyes:

  6. jau bando uzlipe ant patelku.

    Labai abejoju ar 3 mėnesių patinai su tokio pat amžiaus patelėmis gali kažką realaus pribandyti. Didesnė problema turbūt būtų kovos tarp pačių patinų, kurių metu gali pakankamai rimtai susižaloti. Maniškiai iki keturių mėnesių dar aktyviai nekariauja, o tokio amžiaus ir valgomi jau yra.

×
×
  • Create New...