Jump to content

ppyyppllyyss

Nariai
  • Pranešimai

    46
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius ppyyppllyyss

  1. turiu jau du metus solo 142 sb 1,7 kw. galios pakanka 2 metru zoliai pjauti. benzino labai neryja. ir pigus palyginus galios ir kainos santyki su kitomis garsiomis firmomis. tai tiek pliusu. pradekim minusus vardyti. dirzo saktis silpna, po pirmo atsegimo perluzo. nezinau gal ir mano cia kalte buvo. koto ir variklio sujungimas silpnas, pradejo klibet. peilio uzsukimo varztui nera kontruotes, ko pasekoje po nedideliu smugiu i zeme ar kur kitus, jis atsilaisvina ir pradeda vibruoti diskas ir visas kotas. per tuos du metus pakeiciau gazo trosa, ir pries pora dienu uzvedimo rite (babina). Daliu kainos tikrai kandziojasi. trosas (30lt), o rite 200(lt). Isvada tokia kad antra karta tokio pat nepirkciau.

  2. Negi taip sunku pasiskaityt temą nuo pradžių? Tam generatoriui nereik jokių priedų, bet kad veiktų reikalingas sužadinimas. Jo funkciją atlieka krovimo lemputė. Tai paprasčiausia lempikė į kurios vieną kontaktą paduotas + o į kitą kontaktą paduodamas laidas nuo generatoriaus (yr toks plonesnis). Kol generatorius neveikia tame laide yra - (minusas) ir lemputė šviečia. Vos pradėjus veikt generatoriui jis per lemputę susižadina ir tame laide atsiranda + ir lemputė būdama užmaitinta dviem pliusais gęsta. Generatoriui sustojus procesas atvirkštinis ir lempikė vėl šviečia.

    deku Blaki. ryt ziuresiu kas gausis.

  3. Sveiki. iskilo toks klausimas kas per daiktas ir kam reikalinga dezute prie vairo koloneles, kuri pajungta nuo generatoriaus. Ant jos yra du pajungimai + ir W(tik rusiska raide), parasyta 14V.

    O klausiu del to kad neberodo krovimo. Is visu turimu triju generatoriu nei vienas nieko nekrauna. Ampermetras rodo tik iskrovima kai ijungi sviesas ar kaska panasaus.

    Cia MTZ-550

×
×
  • Create New...