Jump to content

ddanutee

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius ddanutee

  1. sveiki,norėjau pakalbėti apie gyvuliu draudimą. Norečiau kad pasidalintume savo patirymais su draudimo bendrovemis,gal turėjot kokiu kuriozu :lol: arba kaip jums šiu metų draudimo kainos už gyvulį :eusa-doh: Gal kas nors yra nukentėjes nuo nesažiningu draudikų :o ,arba atvirkščiai gal yra labai sažiningu :eusa-clap: Mums viskas įdomu,turėtu buti smagu,lauksiu jūsų žinučiu :eusa-dance:

    aš šiemet gyvulių nedraudžiau,nes brangu 230lt.Už namo draudimą tiek nemokėjau o apdrausta suma žimiai didesnė,ir be to gyvuliu įvertinimo kaina neatitinka tikros rinkos kainos o tai jau sukčiavimas :eusa-naughty:

  2. Aš norėjau pasiteirauti, ar kasnors iš jūsų auginate arbūzus. Jai taip tai pasakykite kaip juos reik prižiūrėt, kad jie užaugtų sveiki.

    šiemet ir aš pasisodinau arbuzu.Daigus pati šilkmamyje užauginau,o pavasarį pasodinau į dirvą,pridengiau agro plevele.Dabar gal panašiai kaip geri du kulokai. O jai nori stambesniu reikia ant vieno kelmo palikti kokius 4-5 užmegztus vaisius.Sekmės tau ,kai imsim derliu galesim paliginti. :eusa-dance:

  3. Man tai patys geriausi yra Tamaris pomidorai,jie neserga,o dera iki pačiu didžiausių šalnų. :eusa-clap:

    Man irgi kolkas skaniausi Tamaris,pirmieji nunoke buvo Toyoto,Colibri tai kazkokie kietoki pasirode.dar turiu Corazon jie dar zali.Siaip dar neserga neivieni nei hibridai nei paprasti.

    dar galiu pridurti,kad jau apie 2 savaites valgom,nors auginam ekologiskai :eusa-dance:

×
×
  • Create New...