Jump to content

Jovita

Nariai
  • Pranešimai

    2
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Jovita

  1. As irgi noreciau pasisakyti :D manau siame forume raso tik tie kas tiesiogiai su tuo nesusidure, vis del to musu lietuviai yra pavyduoliu tauta :D norit auginti ir gauti dideles pajamas, o kiek laiko sugaistat kol randat kur tuos triusius realizuoti? Ekotriusis.lt pasiraso 5 metu sutarti supirkti visus 4-5men triusiukus ir ka nei vargo galvot kam juos parduot nei ka, jie atvaziuoja ir pasiima, grynais is kart sumoka, per savaite viena diena skiri ju prieziurai ir vsio, o cia tautieciai visokius ismislus kuria. Darykit patys tuos namus, pirkit kitur o paskui turekit galvos skausma kur juos realizuot :D jei triusiai dauginasi geometrine progresija tai kai nebeturesit kur iskist ju galesite patys mist :lol:

    o dar beskaitant pastebejau kad daugumai su matematika prastai, nes nemokat pasiskaiciuot atsiperkamumo :lol: linkiu visiems viso ko geriausio ir sekmes auginant triusius :icon-wink:

  2. Sveiki,

    Auginu triusius pagal naujausia triusiu auginimo technologija. Investavau i narvus, kur auginami akseleraciniai triusiai ir ka manote, ogi jau turiu prieaugio nuo vienos pateles po 8-14 triusiuku. Dar koks privalumas, jog www.ekotriusis.lt superka juos ir jau gaunu pelna is savo miniversliuko, net nereikia man galvoti kur juos parduot. Planuoju dar isigyti narvu, kad galeciau daugiau uzsidirbti :) jau laukiu savo vasaros atostogu, uz triusiu auginima galiu sau jau tai leisti :)

×
×
  • Create New...