Jump to content

AudriusTomas

Nariai
  • Pranešimai

    9
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius AudriusTomas

  1. Jei Jusu kontaktai 68524779 begin_of_the_skype_highlighting              68524779      end_of_the_skype_highlighting tai mes jau kalbejom. Tik va nesulaukiu nurodymu iki kokio lygio reiks paruosti tas garstycias. Siaip jau lyg ir sutarti buvot pasiruose lekti pasirasyti. Jei zinoma cia tie patys:)

    Tie patys. Vis dar kariaujam su užsakovu, todėl truputį sustojom. Nenorim prisišnekėt :)

    Ir laukiam jų salygų dėl paruošimo. Tik telefonas pasikeitė. Dabar 685 85855. Bitė buvo prigavus, norėjo rezervuotą numerį nudžiaut :)

  2. Lenkijoj kainos zemesnes ir dae laukia mazejimo,grikiai Lietuvoj moka 385 euro vietoj ,pasiima patys,zirniai geltoni 145 eurai,del garstyciu praneskit konkreciau kokie balti ar juodi ,kainos Lenkijoj sviruoja nuo 1100 zl iki 3000 zl,siandien (1 euro=4.08)

    Juodos ekologines garstycios. Kai kurios tik su pereinamu statusu.

    Ką tai reiškia?

  3. Trasos, skaiciuojant pagal veikiliaja medziaga tikrai nepigios, LT kol kas dar pigiau, kol dar pardavejai nepabrango. Sprendziant is kainu pas gamintojus jos tikrai brangs. Grudai i PL, nzn, paprastai ten juda zirniai, avizos kartais grikiai ir visos kitos LT nepopuliarios auginti kulturos. Kvieciu ir rapso dazniausiai ten vezti neapsimoka. :eusa-think:

    O del garstyciu, ka galima gauti uz tona, koks pasiemimas ar pristatymo salygos?

    Šiuo metu kainos idėja yra 300 EUR/t supilta į BB po 700 kg. Kieme

×
×
  • Create New...