Jump to content

barcode

Nariai
  • Pranešimai

    390
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius barcode

  1. sveiki,atleiskit kad trudau bet bandziau googlinti ir vis nerandu, ar galima i t-30(cia tas pats t-25 tas) ideti sorako(t-40) hidro siurbli, pupsiukui baigia jis uzlinkt o t-40 bent du geri metosi,ziurint atrodo tiktu bet gali but per ilgas bet gal kas bandete? nesinori veltui iminet ir deliot kaip sakant zaist kai darbai spaudzia.

  2. pronar sienapjoves gerai kopijuoja 2.50m plocio 1 sezona atpjoviau tai nelyguose laukuose pasaka o akmenu apsauga irgi gera ,esu pasigaves ne viena akmenuka peiliai minimaliai nukencia ,lengvas priejimas prie peiliu,yra 2 ransporto padetys,vienu zodziu nustebino.

  3. priklauso koks valdimas,jai ant frontalinio yra plaukiojanti padetis tai keblumu nedaro dydeliu,priklauso kokia pusnis net ir ant frontalinio i sona meta ypac kai slapias sniegas,bet tarkim kai ivabalte dejo krautuva ant fendt buvo uzduotas klausimas ar galima sake nepatariama deti peiliu ant krautuvo,kiek tiesos nzn,gal kas esa pasidare ar kazkur rade jungtuka znyples kad jos veiktu suspaustu rulona ir atleistu nes krautuvas paprastai pajungtas o vairalaizde(joystic) per brangus yra tai sumontavo ant esamu riciagu,

  4. as ir su panasia pjaunu tik kad 1 sezona tik isbandziau, 240 plocio pjauna puikiai,zaliai masei net negrebiam,transportine padetys labai geros,sulenkimas arba kaip paprastom bugninem lenkiskom pasisuka i sona, kopijuoja labai gerai ypac gerai lipa per akmenis ir numusa peili na uzsuka ji ir mazai pazeidzia ji,aisku po smugio tenka lipt ji pataisyti.

×
×
  • Create New...