Jump to content

audrys

Nariai
  • Pranešimai

    52
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius audrys

  1. Jai turi vakarietiskos technikos nepirk is bendidos kuro esant saltam orui neuzvesi arba filtrus uznes , man padare parazitai laukiau kol bus arktinis tik tada pirkau , isvaliau backa svariai supyle . Kai orai nebuvo salti vaziavo dabar be sansu , prie 18 jau parafinas matosi . Ir dar aiskina susipylet i vasarini nieko nenori net girdeti . sukciai :icon-evil:

    idomu, arktinis man prie -32 neuzsalo, vaziavau.reiskia nearktini nusipirkai. idomu is kurios kontoros ji pirkai,nes kuro bazes arktinio neprekiauja,tik kelios degalines.... :icon-question:

  2. nu va.siandien pabandziau uzvest savo t40 -15c mazdaug.reduktorinis naujas starteris 110ah 950A akumuliatorius ir be sansu.nepasuka.tepalas perdaug sustinges.kamazinis.nei eteris nepadeda.esu idejes i karteri 2kw tena ryt reiks pabandyt koks efektas.beje kas nenorit pust eterio.galima pabandyt paprasciausio valiklio panelei.isbandytas reikalas.vedasi zymiai geriau o ir nera to trenkimo kuris ivyksta perdozavus eteri.

    niekaip neprisiruosiu padaryt tokio eksperimento:

    ant skardos gabalo uzpilti M10 G2K , pusiau sintetikos ir sintetikos po 20 gramu, ir ryte prie -20 paciupineti visu is eiles pirstais.....

    paprasciausia ipilk i skirtingus butekiukus nuo limonado tuos tepalus ir padek lauke, ryta matysi kiek kuris sutirstejo.as taip su dyzelinu, ir peciu kuru ekspermentuoju, jei netirsteja drasiai pilu i lengvosios baka :eusa-dance:

  3. Šį savaitgalį vyks LŽŪU paroda ,ten parodoje ta firma išsipirko plotą kuriame bus eksponuojamas ir mano sukurtas žieminis šiltnamis, Ant jo tiesiog bus užrašyta kad tai S. Kalvaičio Žieminis Šiltnamis visi kas netingi ir kam įdomu tokie dalykai kviečiu apsilankyti joje ir apžiūrėti mano kūrinį. Ant jo bus ir telefonas įmonės kuri ketina pradėti masinę jų gamybą,jai jau suteikiau išradimo naudojimui licenciją. artimiausiu metu tikuosi susitarti dėl specifinės plėvelės gamybos,kurios pradžioje bus gaminama tik tiek kiek pareikalaus tos įmonės poreikiai,ji bus pardavinėjama tik per mano rankas. :)

    gal galite kelias foto ikelt to siltnamiuko, nes siuo metu laikas lb brangiai kainuoja , o uzimtam zmogui vis jo pritruksta... dekingas buciau

×
×
  • Create New...