Jump to content

Cimbria

Nariai
  • Pranešimai

    174
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    1

Atsakymai kurių autorius Cimbria

  1. Laba diena,

     

    Kas gali aiškiai išdėstyti kokia turi būti tvarka kai noriu parduoti žemės ūkio paskirties žemę kai yra du jos savininkai (parduoda tik vienas)? Atskirta nėra. Ar reikia- būtina? 

    Koks tas darbų eiliškumas šiuo atveju? Pardavus mokesčiai? 

    O gal dovanojimas yra lengvesnis kelias biurokratiniu atžvilgiu ir mokesčiais?

     

    Ačiū

  2. On 2021-01-04 at 13:43, NaujokasD pranešimas:

    Gal galite plačiau paaiškinti kodėl gali kilti problemų su priregistravimu? čia dėl taršos ar kaip ? aš su tuo nesu susidūręs todėl man ši informacija visiškai netikėta. Nes MTZ kainos dabar kosmose, per metus pabrango apie 2 tūkst eu nesvarbu koks modelis. 

    Su viena įmonę šnekėjau, tai 2021rudenį mtz pabranks ~5000e. Dėl mokesčių. Ar tai ten jūrinių konteinerių kuriais juos gabena. Baltarusiai net nesudaro dabar sutarčių su LT atstovais kol nėra rinkimų. Nenori įsipareigoti. O gamintojas pakėlęs kainą LT pusėje nieko nepraranda. Klientų buvo ir bus ant svieto.

  3. Prieš 5 valandų, gerasukis pranešimas:

    Kad tas bosas ir per visą savo gyvenimą dabartinio sukaupto turto nespės išleist :) Ir be to prie ko čia jis? Šiuo metu žemės ūkio ministras Giedrius Siurplys, kuriam teikiau ne vieną pasiūlymą ir kol kas matau, jog į kai kuriuos buvo atsižvelgta. O kiek pamenu ankščiau raštai ar pasiūlymai būdavo tiesiog ignoruojami, nes visiem būdavo dzin ant to kaimo žmogaus. Jei ir toliau toks požiūris bus balsuosiu tik už valstiečius. Patarčiau ir jums parašyti pasiūlymą ką ir kaip reikėtų daryti ir kodėl. O ne taip, duokim man, nes NORIU. Norint, kad duris atidarytų, reikia į jas bent pasibelsti :)

    Tik ne už valstiečius.

  4. 20 minutes ago, panjabis pranešimas:

    Siaip mano supratimu jokiu amino rugsciu nereikia purskiant su ccc, nes tikslas ir yra priglusinti pagrindini ugli.

    Citata is vieno puslalpio:

     Kadangi dėl nepalankių orų pasėlių priežiūros darbai vėluoja, patartina daryti pesticidų bei trąšų mišinius, kad viską būtų galima išpurkšti vienu kartu. Sprendimas kviečiams galėtų būti toks: augimo reguliatoriai Moddus Start (0,2 l/ha) + Cycocel (0,5 l/ha), herbicidai Avoxa +Biathlon (60 g/ha) arba Avoxa + Cleave, trąšos –Microfert (1,0 l/ha) + Bratan Foliar NPK (4-5 kg/ha) +Actiflow MCZ (1 l/ha).

     

    Viskas kartu

×
×
  • Create New...