Jump to content

Artik

Nariai
  • Pranešimai

    2
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Artik

  1. Sveiki,

    Apie zemdirbyste mano zinios beveik zalios. Na aisku zinau, kad reikia arti, seti, pjauti ir tiek :). Norejau paklausti profisionalu kokie butu etapai nuo A iki Z, t.y. yra plika zemele, kuri nera apleista ir pastoviai dirbama. Jei joje noreciau uzauginti kviecius, tai kokius zingsnelius reiktu padaryti iki grudu isvezimo i supirkimo punkta. Labai atsiprasau jei Jums, zinovams, kvailai nuskambejo mano klausimeliai, bet jei turite laikelio ir galimybiu prasau atsakykite placiau i juos. Labai jums dekoju.

    P.S. As mieste gimes ir auges, esu visai kitos srities specialistas tad tikiuos stipriai nesijuoksite is mano posto :). Beja labai gerbiu Jusu darba, nes vanduo ir maistas tai raktas i musu egzistencija :)

  2. 4,85ha ž.ū. sklypas Šiaulių raj, tarp Šiaulių ir Meškuičių, netoli Tautinių, 48 balų našumas, Žemė dirbama, geras privažiavimas, netoli pagrindinio kelio, sklypas stačiakampio formos. Kaina 10000lt/ha, bet galima ir pasiderėti. Jei pavyktu sutart dėl normalios kainos perspektyvoje butu galima įsigyti papildomai iki 20ha žemės toje pačioje vietoje. Tel. 860101977

×
×
  • Create New...