Jump to content

ernis123

Nariai
  • Pranešimai

    30
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius ernis123

  1. Sveiki,

    O sakykit ar realu rast pasiskolint Romanovo aviną kokiam mėnesiui tarkim už užstatą, kad atliktų savo darbą. Visai nebūtina grynaveislis su dokumentais :) Tiesiog išvengt kraujomaišos norisi. Avis laikau dėl sodo nuganymo. Šiai dienai turiu dvi avis ir du jauniklius šių metų. Reiktų apie Kauną, Prienus maždaug.

    as turiu jai nori galiu ir papigei parduot :eusa-dance:

  2. paduok sieno ir baigsis tas vidurevimas. :D

    kokius vaistus naudojat kad apsaugot avis nuo erkiu ar blusu.????

    domejausi tokiu vaistu nera arba vet.vaistinej nezino. Sake pabandyti sunims skirtu 1 ampule 1litras vandens. Bet sake geriau tada imti kiaules taukus juos istirpdyti ir tada imaisyti ir tada su atsalusiais taukais itrinti taip ilgiau laikysis . Viena ampule kainavo 3lt.

    dekuj Donatai pabandysiu

  3. Sveiki ,sendien kalbejau su atstovu is Avenos del elektrines kirpimo masineles peiliuku galandinimo ir anot jo- jis kalba kad galasti reikia apkirpus 15 aviu, galandinimas pas juos kainuoja 10 lt :icon-wink: , kaip manot is patirties ar tai tiesa?

    jo 15-20aviu nukerpi ir vezi gast,jie ten greitai pagelanda su spec.staklem :D

  4. o kokios justas veisles laikai

    Siuo metu nelaikau, uz tai ir ieskau kas parduot turi, nesenai laikiau kelias vietines, bet tai cia buvo tik seip, o dabar norisi rimciau uzsiimt,beje ka pats laikai? Gal turi pardavimui, ar jai nedabar tai an rudens gal turesi? Beje is kurios vietos esi? Kazkur skaiciau kad netoli Balninku, tai gal cia kurnors prie Makiu?

    laikau tai romanavus ramiau su jais ir mesa gera Parduot tai dabar neturiu rudeni turetu buti O kas del sufolku pernai turejau viena bet baisiai baiksti buvo tai teko parduot. Jei tu nori sufolku pirkti tai sirvintu rajone pasieskok ten buna,pernai nuo300lt buvo pats pirkau

    o pats ukininkauju galima sakyt kat netoli makiu bet ne tas apie ka galvoji o pats is kur

    parasyk nr jai turi to zmogaus is sirvintu man i pam.dekuj

  5. Sveiki,noreciau paklausti vieno dalyko turiu 3,5ha.pievos netoli namu kiek aviu galetu per vasara ganytis be papildomo serimo??? :icon-wink: nes jau kiemo mazoka pasidare :( Aciu.

    Bijau sumeluoti tai vieno hektaro ganyklos ploto pakanka 8–12 eriavedziu su prieaugliu (iki nujunkymo) arba 12–18 jauniklių (4–12 mėn. amžiaus). Be to pašarams reik ruošti kito ploto.

    Na dekuj.ne sita tai suprantu kad is kitur sienaut reikia.galvoju apie stacionaru aptvara is pynto tinklo gal gerai bus :icon-wink:

×
×
  • Create New...