Jump to content

9Mechanikas9

Nariai
  • Pranešimai

    137
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius 9Mechanikas9

  1. na paplaut ir padazyt tikrai manau neuzteks, t40 teks manau normaliai paremuontuot, bet aisku nebaisiai brangiai sumokejai tai susitvarkysi ir turesi.. :D o del dengimu plaunant tai manau ner katen dengti nk ten nesulankstysi plaudamas..o gyvatuka nusiimk ir plauk ir viskas.. :)

    Girdėjau skambino tik nežinau katroj bažnyčioj...... Taip ir čia žiūriu svarbu rašyt nesvarbu ką. Kas del plovimo tai gali plaut bet nusiimk dinamą ir magnetą puskačiaus arba bent uždenk jau. Del lankstymo tai žiūrint koks slėgis. Jai nežadi keist tepalų (kuo labai abejoju) tai tepalo radijatoriaus kaip sakai gyvatuko išimt nereik., Jai nusiimi tai prapūsk ir vidų tuo pačiu centrapūgą išplauk. Del dažymo šiuo metų laiku dažyt ką aš žinau nebent šildomas garažas .

  2. t40 ar ltz55 is esmes tie patys traktoriai, pastarasis patogesnis. Tikrai jei geri jei i arimus nepastatai ir tvarkingai priziuri. O sneka daugiausiai tie kurie jokio gero traktoriaus nera tureje... Jumz butu irgi gerai, jei manevringesnis but (hidro vaira idejus issisprendzia), priekini varoma tilta ir sankaba stipresne turetu.

    Parašyk bent vieną argumentą kuo patogesnis išskyrus kabiną. Aš traktorių į arimus ir statau o ne y sekciją. Prižiūrėt reik kiekvieną dar tokio neturėjąs kad nereikt prižiūrėt. Kaip prižiūrėsi taip turėsi. Geras traktorius kuris? Pateik nors vieną argumentą. Su džoniu fendu priekabikės malkos miškan važiuot. Išgrudus stiklą ar faras malkos daug išeitų. Jau geriau su vientilčiu jumzu negu su vientilčiu 80-imtu miškan važiuot. Čia tik mano patirtis ir mano nuomonė. Jai tu už 10štk. žinai timberį ar geeeraaaaa traktorių siūlyk.

  3. Nesu savo kailiu patyres, bet visi vertinimai, kuriuos teko girdeti is patyrusiu kaimieciu (nuo kolukiu laiku dirbanciu su traktoriais), - imk bet ka tik ne T40 ar T40AM... Nes LABAI lepios greiciu dezutes, o ir ju remontas YPAC sudetingas...

    Negerai, nes reikai traktoriaus į mišką iki 10 000LT, o geresnis abejoju kas galėtų gautis už katiną :)

    Kažko idealesnio iš savo daugemetės praktikos tikrai nežinau.

  4. Tiesa slypi kažkur anapus.... . Jai rimtai tai tikriausiai pats žinai ruskos elektros gedimus: nutrūkęs laidas, prazulintas laidas, nėr gero kontakto nedaveržta atsileidę, arba apdegę išsilydę kontaktai. Ieškok ir rasi. Žvakę gali su testeruku su kontrolke pasitikrint, primityviausia paduodi (+) y pačią žvakę pabaksčioji jei kibirkščiuoja gera (nor kartais pramušta y korpusą irgi kibirkščiuoja)

  5. [quAšote=Donatas]na man irgi sunkokai sekasi, siandien kaip tycia nuluzo vairo kolonkes apacios tas slycas ant kurio maunasi vairo traukiu mechanizmas. Ryt reiks kolonke nuimineti ir bandyti privyrinti. :lol::eusa-whistle:

    Net minčių tokių neturėk Donatai, nebent užvirinis tiesiai laužan varysi. Turėjau tokį vargą kaimynas buvo nupirkęs irgi kažkokio "gudročiaus" užvirinta soške. Nebent kolonkė prie pabaigos tai sudedi naujus salnykučius ir guolius tada užvirini. Nors aš taip nedarau tai ir kitam nelinkiu.

  6. 9 amatai 10-as badas. Darbas durnių, durnius darbą myli. Labai daugelis dalykų pigiau gaunasi samdant, perkant.
    ėi tu ponuliuk xuev pigiau, brangiau-ar tu bent kai ką esi padaręs savo rankomis ar viską tik samdai.Tai ir nekalbek šioje temoje ,okalbęk kur perka parduoda.

    Esu ir traktorių nusiprikęs ir net du , bet supratau kad brangokai gaunasi, nes reikia man tik kokį vieną mėnesį per metus. Esu variklį perrinkęs escorto, bet vien įrankiai gavosi susipirkti brangiau nei servise remontuoti, esu bandęs šienauti didelius plotus su trimeriu, bet vien važinėjimas gaunasi brangiau, nei pasamdyti brigadą tęsti?

    Žinoma, kai kas smagiau gaunasi, bet žinant blakio užmojus jau reikia jam mestelėti mintį, kad ir kitaip galima gyveti. Visi kraštutinumai nesveika nei viską samdyti nei viską pačiam daryti - reikia "su protu" putotis irgi :D

    Pirmoj eilėj tai nors rašyt išmok kai su vyrais kalbi.

  7. Nejaugi niekam panašių problemų su T-40am vairo stiprintuvu nėra buvę?

    Labai mažai informacijos kad ką nors patart. Per tiek metų visko buvę ir siurblys ir tepalo mažai ir "soškė" ant bruso nukrenta ir guoliai pačios kalonkės pabyra. Apie smulkmenas: švarą, tepalų lygį, vožtuvai ar nepastrigę aš net nekalbu. Žviege okada vairą sukant ar stovint , gal paršą paspaudei tai ir žviegia. Jai rimtai tai iš tiek informacijos arba vožtuvas pagrindinis pastrigis, arba tepalo mažai ,arba siurbliui amen bubt. Jai nieko nejudini , o kaukia tai krėsk tik vožtuvą ir siurblį.

  8. Na ir ką? Ar radai blogą žvakę?

    Turėtų būti spynelė ant pirmos pasukto raktelio padėties > kontrolinė spiralė su stikliuku > paskiau per varžą keturkampą iš tos per žvakes nuosekliai t.y iš vienos plonojo varštelio į kitos storajį. Paskutinei masę pajungi į laisvą vietą.

    draugas nusipirko mtzoka o ten provodkes nerasta todel bandom pajungt o kaip del pliuso minuso kur ka jungt prie varzos ,kontrolines?

    Guglis visagalis tingi ieškot........

    post-4659-141521800112_thumb.jpg

  9. Gal kas galit patart kaip išimt t-40 intarpą (tarp variklio ir dėžės) ,o tai atitraukiau pora centimetrų nuo dėžės ir stop,apatinis velenas neišsitraukia.

    Paimi "balgarkę" ir atpjauni, o jai rimtai tai tikiuos tu traktorių pusiau iskyręs ir darbinio veleną išėmes. Paskui pagal aplinkybes žiūrėk kas maišo traukutės fiksukai ir kitokie šūdukai čia gi katinas neišėmis vieno nedaeisi prie kito.

  10. Visa problema, kad tu nė velnio nerauki apie tai, į ką žadi investuot. Neturi net elementaraus supratimo.
    Norėčiau pamatyti kuris gimė su visomis žiniomis. Juk visi kažko mokomės, tobulėjam. Pradžioje norėtųsi bent kiek palaikymo, ar bent jau argumentų, kas gali būti blogai, į ką sutelkti dėmesį, o ne iš karto. Tas pats kaip - neik į gatvę vakare nes gausi į galvą :)

    Vaidas.p dėkoju už patarimus, tikrai apie tai pagalvosiu. Kas liečia vienos kultūros auginimą tai yra daug paprasčiau, nei apsiimti daug ir po truputi. Reikia daugiau žinių, daugiau skirtingos technikos. Tačiau nesakau, kad tai būtinai turi būti bulvės. Gal persigalvosiu ir auginsiu ką kitą. Tačiau neketinu pradėti iškart 40 ha. Manau pradedant ir 10 ha bus per daug.

    Blakis - gauni pliusą iš manęs ;)

    PS. O MTZ 80 ir 82 iš esmės kuo skiriasi? Tik metais?

    Pasirodo ne aš vienas toks užsispyręs. Sėkmės tau. MTZ dvejatas reiške antrą tiltą 52-82 ir tt. Nekreipk dėmesio in bulbinius pavydas šikną graužia ne pirmą kartą ko paklausi to negausi.

  11. Aš irgi pritarsiu pasitikrink dar kart žvakes su testeruku ar su kontrolke gal pas tave iš vis srovė neteina nes ten viskas nuoseklei sujungta. Kam nors nudegus neveikia visa grandinė kaip girlendos. Nes jai nešildo tai an buksyro nemažai traukt reik. Čia jau jų liga tai žvakę, tai kontrolkę nušauna rečiau rėlę. Jai garantuotas kad tikrai šildo tada eini toliau purkšlei vožtuvai degimas ir tt.

  12. rusiška technika aplamai tinkama tik tiems rimties vyrams prie ūkės, kurie ant kiemo variklį su puse raktų komplekto perrenka :lol:

    Aš geriau sumokėjęs daugiau už japoną juo dirbsiu metais be problemų, negu su rusu savaitę dirbsiu, o savaitę gulėsiu po juo remontuodamas. :eusa-whistle:

    nusisnekejai tai ojojoi :icon-confused:

    kad nusišnekėj tai tikrai viskas priklauso nuo priežiūros ir žmogaus. žmogelis tą garbinamą japoną per metus suvarė kad net žiūrėt gaila. o kitas dar su dt-14 dirba nes prižiūri.

  13. Žinau kur tepalą nuleist, bet ar gali tai būti tepalo varymo per išmetimą ptiežastimi?

    tikrai ne greičiau salnykus išvers variklio. Aš gi tau rašiau tikrinkis galvas. Čia tau ne bulbarusas. Jai galvos viskas tvarkoj kad ir grupė gatava tai netrauke degina tępalą dūmina mėlynais dūmais pakaitus per alsuoklį garą varo, bet kaminas sausas būna. Pats logiškai pagalvok jai purkšlei geri kas daugiau. Jai galvos netrūkę vožtuvai nepaspausti ir niekas neiždilę kaminas sausas. Man problema baigėsi atremontavus galvas ,o tu kaip nori. žiedai tikrai neprikepa nesamonė nebent tepalinis žiedas būt lūžęs ar kas prikimičyta .

  14. ka sumokesi uz kubota,tai ir k-700 su peiliu iseitu :D ,bet ne tame esme.Kas koki turi traktoriu,su tokiu ir nusistumdo sniega,svarbiausia reikia viska atlikti laiku ir su protu,ir dar ziurint i ateiti.Jei,tu,stumdysi,kai tik tau reikia vaziuoti,i menesi pora sikiu,tai ir dt75,irk700,gali sunkiai paimt.As po kieikvieno rimtesnio snigimo nusistumiu,kur storiau pripustyta buna i laukus nustumiu toliau nuo kelio,dar laukuose,kokia 15-20m lygiagreciai nuo keliuko is abieju pusiu nustumiu,kad susidarytu pusnis aukstesne,tada netaip uzpusto greit keliuka,ir visa tai padarau su t-40am.

    Dar svarbiau uz viska,tai,kad jis lengvai vestusi ziema per salcius :icon-wink: .O ka cia raso kiti,tai vaiku pasakos,kad sniegui nusivalyt ir dar tik kilometrui reik tanka pirkt :lol: .Turi pagalvot kuo jis tau dar naudingas bus,kai sniegas nutirps :icon-wink::D

    Prie protingų minčių nėr ką pridurt :eusa-clap: . Del vedimosi tai ant žiemos savo katukui ymetu puskačių dar nebuvo kad neužsivesčiau tfu tfu tfu.

  15. O kas tos galvučių kreipiančiosios :(

    Nu vyrai pasirodo jūs tik važiuot mokat. Tikiuos žinai kas yra galvutė vožtuvai. Tai ypresuota y galvutę yvorė ar kaip pavadint joje slankioje vožtuvas jai išdilus dreba vožtuvai sandariai neužsidaro degina tepalą ypač jei ysiurbimo išdilę. paprasčiausiai jei vožtuvas "kliba" y šonus pajudinus viskas aišku.

×
×
  • Create New...