Jump to content

Skaistee

Nariai
  • Pranešimai

    84
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Skaistee

  1. Pas mus Lietuvoje visus demetus drugeliais bando vadinti. Visus kuriu ausys dideles - belgu milzinais, kuriu ausys nulepe - avinais.

    Sioje nuotraukoje esantis triusis neturi nieko bendro su drugeliu veisle.

    Nieks ir nevadina jos drugeliu veislės. Čia buvo klausimas ar ji drugeliu mišrunė. taip ir yra nes jos teva yra grinaveislis drugelis, o mama paprasta mišrūnė. Todėl ir ši patelė yra drugeliu mišrunė, nieks nesako kad ji grynaveislė.

  2. triusiu serimas yra pagrindinis komponentas ju normaliam vystymusi, tagi rasykite kuo jusu manymu butu geriausia serti triusius.

    Na aš tai šeriu tik savo užaugintais, ekologiškais pašarais. niekada nepirkau jokio kombikormo.

    Ta prasme - duodat grūdus, žolę, šieną, morkas? Ką dar?

    Grudu dar neduodu, daugiausia žiema. O dabar tai žolė, šienas, morkos, kopustai, runkeliai.

  3. Sveiki. Sendien bandziau tikrinti triusiuku lyti, jiems dabar 2 menesiai. Bet net neissivaizduoju kaip atskirti... man atrodo, kad pas pateles turi buti kaskoks plyselis,o pas patinus vamzdelis, daugiau nezinau. Gal kas galit paaiskinti?

    Aha ir man tas pats :eusa-doh: man kažkodėl atrodo , kad jie vienos lyties :D

    Sveiki. Sendien bandziau tikrinti triusiuku lyti, jiems dabar 2 menesiai. Bet net neissivaizduoju kaip atskirti... man atrodo, kad pas pateles turi buti kaskoks plyselis,o pas patinus vamzdelis, daugiau nezinau. Gal kas galit paaiskinti?

    Pasiemi triušį už kupros(arčiau uodegos). Su nykščiu prilaikyk prikeldama uodega į viršų.

    (pamatysi visas grožybes :lol: ) ir ten kur mataj tą skylutę paspausk ir palenk į apačią. Jeigu berniukas - vamzdelis.

    Jeigu mergaitė - plyšiukas.

    P.s saugok veidą nes gali spirt su galinėm kojom :D

    averčiau tą triušį , rankose spurda tai padėjau nugaryte ant klėtkos nu ir dariau kaip kad sakot , bet kad ten pas juos visus vamzdelis su skylute :lol: , paskui galvoju jei patinas tai turi būtį sėklidės :eusa-think: nu bet nieko man neišėjo :eusa-shhh: teks dar palaukt kol paaugs . Bet jiems jau po 2mėn . Kažin nesusiporuos jie man ? :eusa-think:

    Kai aš tikrinu tai man jie nespurda, reikia tiesiog atsitūpti, ir dėti ant keliu galva į išorę, tada jie ramiai guli, bent jau pas man. O dėl lyties tai aš ką tik tikrinau, pas juos lyg ir yra kažkoks skirtumas, suskaičiavau 5patinai ir 4pateles. nors neesu įsitikinus 100%. va pora nuotrauku radau, kaip atskirti.

    post-4653-141521791249_thumb.jpg

    post-4653-141521791251_thumb.jpg

×
×
  • Create New...