Jump to content

djpepe

Nariai
  • Pranešimai

    57
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius djpepe

  1. nera tai prabanga taip tik is sono atrodo bet uztai grozis medine tvora ir jai tinkamai suresta tai neislys niekur ir jau pasaro sociai pas nane buvo kad islysdavo pro metaline tvora pro apacia bet emiau avizu daugiau duot tai net noro nebera bekt avitem mano :eusa-clap:

  2. tai siknai geri, mala "sududa" kaip turi but. juk zmoguciai nori lietuvoj uzdirt kazka, pasiekt o teveliai atidave pries 3metus pirkta technika ir jie va gy dar gaus naujesne, nesamone kazkokia, man pikta del ministro sprendimu.... nieko apie zemes uky "siu laiku" nesuprantanti. miestietis uz kaimo zmones sprendzia... nesamone.

  3. eee ziurekit sori jai ne vietoi reiskiuosi cia kalbat tinkama linkme. jai as teikiu paraiska jaunajam ukininkui ir neturiu ZU issilavinimo ir man reikes ji igt o greit sueis du metai kai as ukininkaujiou tai jau bus patirtis ir nebereiks mokytis ar vistiek reiks moktis arba isklausyt tas valandas???

  4. na pirkau praitamet 2erevedes. o seip tai 30 erevedziu yra 3 avinai ir 27 eriukai viso bandoi.seip tai tikrai reiktu popieriu paziuret nuo kada pradeta laikyt nes ansciau senelio buvo tai dbr net susimasciau ar tikrai 3metai tik kaip laikom juodagalves :icon-mrgreen:

  5. as pradejau nuo 3 erevedziu ir vieno avino. pradzia buvo pries tris metus dbr jau 59 turiu. ir nereikejo 40 pirkt. ir negy perka kasnors misruniu tokiais kiekiais iskarto? juk pradeda vistiek nuo mazo kiekio ir veisliniu tik paskui bandyt ima maisyt

  6. na bet naujas daiktas yra gera kokybe tas pats kaip pirk sena ir nauja traktosiu. o man pvz kaip ukininkui reikia daug km sukt ir tikrai nebus malonumas su senu lkedaru kratytis. o parama jaunojo ukininko skirsiu technikai o veliau pirksiu ir dzipa. kiek pats pastebejau "kaimieciai" ukininkai geriau gyvena nei miestieciai ir gali sau daugiau leist. :eusa-dance:

×
×
  • Create New...