Jump to content

pentagonas

Nariai
  • Pranešimai

    3
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius pentagonas

  1. Petras teisus, reklama cia ir tiek, tereikia tik kreiptis i Staahl ir busit suvystyti. Nelabai kelia pasitikejima tas skardos kokybes vertinimas, nes pardavejas savo prekiaujama skarda atskirs uzsimerkes. Zinoma pagal kaina ir kokybe, bet galima parduoti pigia skarda brangiai ir sakyti kad ji kokybiska, arba kitaip pasakysiu:

    galima parduoti kokybiska skarda brangiau negu brangiai, tik reikia irodyti kad ta kita brangi skarda pinigu ismetimas i bala.

    del vystymo, lai staahl paciam ir atsakineja, neadvokatausiu. manau pirmas pozymis, kad skarda bloga yra pigi, o brangiasnes reikia tikrintis. pries du metus man irgi priskiede , kad visos skardos yra tokios pacios, tik kainos skirtingos, nusipirkau pigiausia, dabar rudys ir baltos demes sviecia is tolo , o pardavejas bankrutaves

  2. Manau ir jums reiktu buti piktiems :) Man labai nepatinka kai bando cia kazka apsukt, prisiregistruoja nauju anketu, galvoja, ai cia ukininkai, jie gi "runkeliai" nieko nesupranta. Nu zodziu, nesvarbu, kiekvienas turi savo nuomone, as irgi ja turiu, tik blogai yra tai, kad turiu ja issakyti :D Noriu retoriskai i sios temos klausima atsakyt: "kur rast gera ir pigia stogo danga" ? Tai atsakau: "pigios reikia, ar geros?" :)

    Siaip kiek suprantu cia tik silales imone reklamuojasi , staahl reklama nekvepia cia , teigia, kad jei yra problemu, kreipkites -istirs. kur problemos ?

    kaip gali istirti neteisingai skarda, juk su tais parodymais kreipsities i rinka kontroliuojancias instancijas , bus neteisingi dodmenys, juk sudirbsite i gabalus. manau tokiais dalykais niekas nezaidzia.

    koks tikslas registruotis keliais vardais ? pasisneketi su savim ? juokinga

  3. Staahl teisingai tema iskelia , reikia dziaugtis , kad kazkas uzsiima tyrimais. pries kelis metus pirkau cinkuota skarda , pardavejas patikino, kad stogas tarnaus N metu ir, taciau siandien pardavejo nera , o pardavejo kvapas atauses.

    panarsius nete , pilna skelbimu siulanciu stogo dangas , bet pirkti vien su pardavejo garantijom , manau neverta. tikrai reikia reikalauti atitikties deklaraciju ir nepatingeti nuvezti patikrinti, ar parduoda gera daikta. juk tai kainuoja ne kelis tukstancius Lt. , juk dar darbai kiek kainuoja .

×
×
  • Create New...