Jump to content

Arthur

Nariai
  • Pranešimai

    50
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Arthur

  1. Laba,

    Mane domina poniai(mini,vidutiniai-iki1m mazdaug),asilai(ivairus),lamos,alpakos,kenguros ir kt.,kuriu noreciau isigyti uz pinigus ar mainais i kitus gyvunus(ozkas,zasis,antis,Kaukazo aviganiukus(nuo pasaulio chempiono-WDS-2011-Paris) ir t.t.).

    +37065552727

    retai bunu internete..,tai gal kas galetu nurodyti,kur galeciau isigyti siu gyvunu

    Dekingas is anksto

    Pagarbiai,

    artur

  2. Na,ar kas matete ,kaip gan uzsispyrusias ozkas Kaukazo aviganiai suvaro is 10ha ploto per 1 gal kokia minute,ji ne greiciau,nes laiko uzima tiek,kad pasakius" mergaites varykite namo"-tai nubega iki pievos,kur ganosi ozkytes ir visi graziai kartu parbega:)i tvarta.Savaime suprantama,jie uzaugo nuo gimimo su ozkom,avim ir dirba savo darba nuolatos,jau 2,5metuku.Taigi,dirbkim visi kiekvienas savo darba :eusa-clap:

    Aginame pasaulio chempiona(WDS-2011m-Paris) ir 2-i pirmaatskyrininkes ir veisles nugaletojas Lietuvos.

    P.S. :..kas nores paziureti-mielai prasom.

  3. senai jau stovi ši tema... :)

    gal kas statėt tokią tvorą: http://www.tvora.eu/lt/produkcija/tvoro ... -ukiui-101

    čia mūsų forume jie reklamuojasi...

    kai žiūri - faina, dideliems plotams pritaikyta...

    Noriu 1 ha apsitvert perimetru.

    gal kas taip darėt?

    Laba,

    Tveriau tvora (misko tinkla)1000 beganciu metru ganykloms,pavasari dar 1km noreciau nupirkt,kad apsitvert visa teritorija,nes saugiau manau bus visiems,nes musu vienkiemyje yra miskeliu,kur grybautojai gundosi pasirinkti grybuku,o tuo paciu metu ir siuksliu palieka,o pas mus kaukazu aviganiai megsta pasilakstyti po ganyklas...Gudobelemis nepatarciau tverti ir tujomis,nes gudobeles-vaistai nuo sirdies ligu,o tuju sakelemis puosia krepselius lapkricio-1ajai......Tai jei iniks nedoreliai-tai bus nuskabytos ir tujos ir gudobeles..Stulpus(12cm plongaliu apacion) ikasiau medinius su zvyru aplink(50cm gyliu)-po 5-6metu,manau salia isgresiu po skylute ir vel zvyro..Kuolus pirkau paprastus eglinius ir nezievinau-taip man patare,kas augina.

    P.S.:tvora Lenkijoje is gamintojo-pigiau tik 3(TRIS)kartus,nei LT...Jei butu norinciu pavasari keliauti parsivest -skambinkite-susikooperuosime del keliones islaidu.

    8 655 527 27

    artur

  4. toks metas kad prie kompo negali prisesti darbas darba veja, o vakare jau norisi liulia :D taip su anciu pesimu yra problemu,dar reikia laiku papjauti kad padaigu kuo maziau butu,rankomis pesant as uztrunku viena valanda ,bet jau nelieka kaip sakoma nei sapelio.su aparatu daug greiciau,bandziau bet musu gal kiek aparatas per mazas,palieka plunksnu. vistiek aparatu daug greiciau ir padaidus gerai nuima,o rankom pesant tai reiks kantrybes.skaniausiai tai paprastai kepta antis orkaiteje,o receptu tai turbut internetineje erdveje kelios desimtys.o kada ruosiesi tu jas pjauti,kokio amziaus.

    Labas,gal patarsite,kaip pasigaminti paciam pesimo aparata,ar kur isigyti ir kiek tas malonumas kainuotu?Kokius paukscius tinka tas aparatas pesimui:vistos,antys,zasys,kokio dydzio,svorio..?

    Aciu is anksto uz atsakymus,patarimus,nuorodas.

    Pagarbiai:artur

  5. Ieškau Zaaneno ožio savo ožkytei, geriausia būtų Utenos r. arba kaimyniniuose rajonuose, na iš bėdos ir tolėliau, bet iki Plungės nevažiuosime :lol: Dar nerujoja, bet norime iš anksto žinoti, kur teks važiuoti.

    Turiu dideli oziu pasirinkima ivairaus amziaus ir veisliu. Mielai parduosiu, keisiu, kergsiu.

    Taip pat parduodu, keiciu ivairias ozkytes, ozkas ivairaus amziaus, veisles. Didelis pasirinkimas.

    Pirkciau melziamu ozku.

    Atvaziuoju pasiimti.

    Moku gerai.

    8 655 5 27 27

  6. Sveiki ar as vienas cia is pajurio avis auginu ar yra dar kas.Kokia veisle geriau mesai .

    Man iki juros ~32km. Manau esame greta. Saviskes kergiu su vokietijos juodgalviu ir rezultatai tikrai geri.

    Man iki juros truputi daugiau,bet as nesigiriu.Gal ,sakyciau mieli forumieciai,tikrai vertetu neterst forumo absurdiskais susirasinejimais,juk niekam neidomu Jusu asmeniniai susirasinejimai.Parasykite i PM vienas kitam,nes jau darote siukslyna.Pasidalinkite tel.Nr.-iais,"skype"paieskos vardais-ir pliurpkite iki soties apie ka norit.

    Aciu uz supratima.

    Pagarbiai:artur

  7. Mano eriukui buvo taippat,tokia pati forma is Jusu aprasymo...Labai gaila,kad veterinorius buvo avinas ir nesuprato,kad plauciu uzdegimas buvo,tik uz atvykima 20,lt. nulupo ir pasake,kad temperaturos nera,palaikes ruryteje termometra...Taip ir as galeciau uz pamatavima lupti,bet ne svolocius esu..Apmaudu del eriuko..Bandykite uzsiminti del plauciu uzdegimo gudresnio veterano...Sekmes!Atrasykite,koks jo likimas,manau visiems idomu.

    Jei tai būtų plaučių uždegimas ėriukas kosėtų,jam tekėtų iš nosies išskyros,o pas manąjį viso to nėra.Vis dar juda sunkiai,bet apetitu nesiskundžia.Veterinoriais nesižaviu ir nepasitikiu,gydau pati nes per juos jau ir taip daug praradau.

    Nieko panasaus nebuvo nei vienam is 2-u,kuriuos pasiule veterinorius pjauti...,nei kosejo,nei plauciai garge..,o paskerdus,pamateme patamsejusi plauti,kaip pas rukoriu per plauciu uzdegima..Vienas vaikscioti negalejo(jaunelis-5,6men),vis kojytes skleidesi i sonus,o kitas(1metu),tai pradejo prigulineti,galva i delna deti,nenulaikydamas jos...

  8. Susiduriau su tokia idomia situacija, nes nezinau pirma karta taip, avukas ant uzpakaliniu koju nepastovi neriame ir nepaeina, padedant gali eiti su priekinem remia kuo puokiausiai. Gal kam teke gydyti tokia problema, bandziau atibiotikus leisti nepadeda, po to leidau selena 2 kartus ir nepadeda, neroxili leisti del stafilokoku ir neapsimoka nes pozymiai netokie. Be to leidau ir leidziu ilgo veikimo vitaminus ade, bei calcio gliukomata, novorubina b grupes vitaminus nuo nervu sakneliu uzdegimo, nuskausminamus. Be to si liga gal tik per kokias 2 - 3 dienas issivyste i umia, siaip viskas kuo puikiausiai buvo.

    Mano eriukui buvo taippat,tokia pati forma is Jusu aprasymo...Labai gaila,kad veterinorius buvo avinas ir nesuprato,kad plauciu uzdegimas buvo,tik uz atvykima 20,lt. nulupo ir pasake,kad temperaturos nera,palaikes ruryteje termometra...Taip ir as galeciau uz pamatavima lupti,bet ne svolocius esu..Apmaudu del eriuko..Bandykite uzsiminti del plauciu uzdegimo gudresnio veterano...Sekmes!Atrasykite,koks jo likimas,manau visiems idomu.

  9. Kieno kokia patele yra anksciausiai apsiniestinusi..?

    Ir koks,kokio amziaus patinelis yra anksciausiai pradejes lytini ir vaisinga gyvenima..?

    Smalsu ar ta jauniausia patele sveikus atsivede,kiek,kaip jie augo..

    Ir kaip tie,kiek ju,kokie gavosi palikuonys nuo nepilnamecio kraliko..

    Pasidalinkite patirtimi,juk visiems(bent daugumai,manau)knieti suzinoti...

    Aciu is anksto.

    Zinau,kad visi esame uzsieme...,bet gal kas pasiryztu aprasyti savo asmeninius pastebejimus,apie ka klausiau,nes knygutese apie retesnius nutikimus ir ekspirementus nieko nera...,o savo nereiksmingus klausimus ir kt.savo nuoziura nereikalinga info,manau,rasiu laiko pratrinti,tokiu budu palengvinsime ateinancioms kartoms,jeigu dar neuzarchyvuota.. :eusa-violin:

  10. Alpaka (angl. Alpaca) – kupranugarinių šeimos porakanopis žinduolis. Alpakos šiek tiek panašios į lamas, tik mažesnės.

    Alpakos auginamos Ekvadoro, Peru, šiaurės Bolivijos ir šiaurės Čilės Anduose, aukščiuose nuo 3500 m iki 5000 m virš jūros lygio. Auginamos vilnai, kuri naudojama panašiai kaip ir avių vilna.

    Alpakų vilna yra ko gero brangiausia iš visų vilnų. Gaminiai iš jos labai vertinami dėl savo aukštos kokybės.

    Nesukelia alergijos tiems kas alergiški avies vilnai, nes neturi lanolino.

    Auginimas labai paprastas. Reikalinga šiek tiek žemės, paprasčiausias aptvaras ir sausa pastogė.

    Puikiai gyvena lauke ir per žiemą.

    Vilna galima parduoti perdirbėjams arba patiems užsiimti perdirbimu.

    Tai naujiena baltijos šalyse!

    Tikrai pelningas ir atsiperkantis verslas.

    Čia galite pažiūrėti kaip jos atrodo:

    nXSw0fKYuhU

    Mano kontaktai:

    Egidijus

    [email protected]

    867206016[/quo

    Sveiki,as noreciau pirkti ir auginti alpakas.Gal atsiras norinciu entuziastu ir galetume daugiau ir pigiau apsipirkti,tik aisku reikia gerai pasidometi auginimo ypatumais.Rasykite ir man i PM-pasitarsime.

  11. bet labai pigiai superka o jei avinukai jauni mastui tai irgi taip pigiai ar brangiau gal kokiu telefonu pirkeju galetum mestelti

    turiu kelius romanovus pusmetinius parduot idomu po kiek butu

    kuriam kraste randiesi,dar pora isigyciau mergaiciu?

    tarp ukmerges ir moletu rajonu ribos prie balniku miestelio randasi ukis

    Gal kas dar parduoda avyciu..?Parasykite i PM savo telefono numereli ir kainas.Aciu is anksto.

  12. Tikrai, o aš galvojau ieškoti kas dovanotų? O kaip išdūrė?

    Pas vokiecius yra patarle: "uz dyka tik suris pelei spastuose..,ir tai tik antrai.."Pritariu,kad nereikia nieko dovanai imti..,tik per gimtadieni,kai gauni ant visajaus :eusa-dance: Ir turtu is tokiu dovanojimu vis viena nesukrausi(..,kaip vokieciai sako apie nama:"mazas,bet mano")... Tai va geriau gyvent biedniau,bet be isipareigojimu,laisvai!Jokiu paskolu-jokiu antstoliu,juk gyvent duota tiek nedaug...,o is dangaus tik zydams is dangaus mana krenta... :eusa-clap::eusa-clap::eusa-clap::eusa-violin:

  13. Kieno kokia patele yra anksciausiai apsiniestinusi..?

    Ir koks,kokio amziaus patinelis yra anksciausiai pradejes lytini ir vaisinga gyvenima..?

    Smalsu ar ta jauniausia patele sveikus atsivede,kiek,kaip jie augo..

    Ir kaip tie,kiek ju,kokie gavosi palikuonys nuo nepilnamecio kraliko..

    Pasidalinkite patirtimi,juk visiems(bent daugumai,manau)knieti suzinoti...

    Aciu is anksto.

  14. Kas ismanote apie tokia kombikormo sudeti,ar ji tinkama(ta prasme ar cia eko,ar be chemijos,be jokiu kenksmingu zmogui medziagu).Na kas patars-ka cia raso,kas tie ..-inai, ...-anai?

    Cia viskas %

    Privalomieji kokybes rodikliai:

    baltymingumas-12,2 met.+cist. -0,46

    zali riebalai -3,17 trioninas -0,44

    zalia lasteliena-10,13 triptofanas -0,13

    lizinas -0,3 isisavinamos amino rugstys:

    metioninas -0,21 lizinas -0,3

    fosforas(P) -0,58 metioninas -0,15

    Pasirenkamieji kokybes rodikliai: met.+cist. -0,28

    apykaitine trioninas -0,26

    energija -9,87 MJ triptofanas -0,07

    zali pelenai -4,33

    krakmolas -28,2

    sacharoze -3,8

    natris(Na) -0,16

    kalcis(Ca) -0,09

    magnis(Mg) -0,14

    lizinas/MJ -0,49

    Parasykite ar triusiukai gali toki maista valgyti,ar cia su vaistais ar be,kas per papildai,vitaminai...?

    ACIU DIDELIS is anksto.

    na nematau as cia nieko blogo, tie visi ...inai ir anai tai amino rugstys, kurios reikalingos visu gyvu organizmu augimui, na dar mineralai isvardinti, o jokiu blogu preparatu nematyt.

    Paklausykite,ka raso specialistas-profesionalas del mitybos triusiams(kombikormu)-jis didele savo gyvenimo dali tam paaukojo.O gal "timesshutle" pats prekiauji tuo lenkisku kormu,kuri reklamuoji..?Tikrai nereikia tada pykti,jei pasiuliau kitos produkcijos,sveikesnes...

  15. Kas ismanote apie tokia kombikormo sudeti,ar ji tinkama(ta prasme ar cia eko,ar be chemijos,be jokiu kenksmingu zmogui medziagu).Na kas patars-ka cia raso,kas tie ..-inai, ...-anai?

    Cia viskas %

    Privalomieji kokybes rodikliai:

    baltymingumas-12,2 met.+cist. -0,46

    zali riebalai -3,17 trioninas -0,44

    zalia lasteliena-10,13 triptofanas -0,13

    lizinas -0,3 isisavinamos amino rugstys:

    metioninas -0,21 lizinas -0,3

    fosforas(P) -0,58 metioninas -0,15

    Pasirenkamieji kokybes rodikliai: met.+cist. -0,28

    apykaitine trioninas -0,26

    energija -9,87 MJ triptofanas -0,07

    zali pelenai -4,33

    krakmolas -28,2

    sacharoze -3,8

    natris(Na) -0,16

    kalcis(Ca) -0,09

    magnis(Mg) -0,14

    lizinas/MJ -0,49

    Parasykite ar triusiukai gali toki maista valgyti,ar cia su vaistais ar be,kas per papildai,vitaminai...?

    ACIU DIDELIS is anksto.

    Kiek suprantu, baltymingumas labai mazas, 12.2%, tai turetu leciau augti, nes siaip triusiams eina 17-18%. Bandziau su 14%, ir tai jautesi skirtumas.

    cia pasiziurekit http://www.triusiai.lt/puslapiai/pasarai.htm

    Vat uz tai ir duodu pradzioje to lenkisko,kad turi kokciodiostatiko,o paskui maisydamas pereinu prie sito,isbandytojo,veliau vien ji,kadangi perdozuoti batymais negalima nei vieno organizmo.Bandysiu is vis atsisakyti tu "koksi-doksi",juk pries simta metu nebuvo ir triusiai neisnyko nuo svieto.....O jei priaugs to svorio 50-100g maziau-ne beda,bus sveikesne mesyte,uztat savikaina sumazeja zenkliai.

  16. na wisi diskutuojam apie grazia puse avininkystes, tad pakalbekim apie negraziaja puse. pvz pas mane eriavosi 25 avys 1 teko dapjauti viso sulaukiau 50eriuku is ju krito 8. kaip pas jus?

    Pas mane 2 avytes atsivede po du,visi krito...Geri zmones sako,kad per jaunos susikerge(6-7men)+neatmetamas hipotermijos variantas...Dar laukiasi viena...laukiu ir as...

  17. Kas ismanote apie tokia kombikormo sudeti,ar ji tinkama(ta prasme ar cia eko,ar be chemijos,be jokiu kenksmingu zmogui medziagu).Na kas patars-ka cia raso,kas tie ..-inai, ...-anai?

    Cia viskas %

    Privalomieji kokybes rodikliai:

    baltymingumas-12,2 met.+cist. -0,46

    zali riebalai -3,17 trioninas -0,44

    zalia lasteliena-10,13 triptofanas -0,13

    lizinas -0,3 isisavinamos amino rugstys:

    metioninas -0,21 lizinas -0,3

    fosforas(P) -0,58 metioninas -0,15

    Pasirenkamieji kokybes rodikliai: met.+cist. -0,28

    apykaitine trioninas -0,26

    energija -9,87 MJ triptofanas -0,07

    zali pelenai -4,33

    krakmolas -28,2

    sacharoze -3,8

    natris(Na) -0,16

    kalcis(Ca) -0,09

    magnis(Mg) -0,14

    lizinas/MJ -0,49

    Parasykite ar triusiukai gali toki maista valgyti,ar cia su vaistais ar be,kas per papildai,vitaminai...?

    ACIU DIDELIS is anksto.

    na nematau as cia nieko blogo, tie visi ...inai ir anai tai amino rugstys, kurios reikalingos visu gyvu organizmu augimui, na dar mineralai isvardinti, o jokiu blogu preparatu nematyt.

    Aciu "tomeliss"uz info,triusiai eda tai su apetitu,pabandziau...Galkas noretu to eko maistelio po 0,8 lt/kg ?...Rasykite i PM

  18. Kas ismanote apie tokia kombikormo sudeti,ar ji tinkama(ta prasme ar cia eko,ar be chemijos,be jokiu kenksmingu zmogui medziagu).Na kas patars-ka cia raso,kas tie ..-inai, ...-anai?

    Cia viskas %

    Privalomieji kokybes rodikliai:

    baltymingumas-12,2 met.+cist. -0,46

    zali riebalai -3,17 trioninas -0,44

    zalia lasteliena-10,13 triptofanas -0,13

    lizinas -0,3 isisavinamos amino rugstys:

    metioninas -0,21 lizinas -0,3

    fosforas(P) -0,58 metioninas -0,15

    Pasirenkamieji kokybes rodikliai: met.+cist. -0,28

    apykaitine trioninas -0,26

    energija -9,87 MJ triptofanas -0,07

    zali pelenai -4,33

    krakmolas -28,2

    sacharoze -3,8

    natris(Na) -0,16

    kalcis(Ca) -0,09

    magnis(Mg) -0,14

    lizinas/MJ -0,49

    Parasykite ar triusiukai gali toki maista valgyti,ar cia su vaistais ar be,kas per papildai,vitaminai...?

    ACIU DIDELIS is anksto.

×
×
  • Create New...