Jump to content

AGROMAN

Nariai
  • Pranešimai

    3342
  • Prisijungė

  • Lankėsi

  • Laimėta kartų

    9

Atsakymai kurių autorius AGROMAN

  1. Prieš 2 valandas, LS1 pranešimas:

    na panašu po šių metų nebepirksiu fenix, iš 4 metų tik prieš 3 metus suveikė gerai kqi buvo purkšta prieš sudygimą, tada pora metų sudygus purškiant paleido žoles, ypač ramunes, balandas, šiemet nupurškus po sėjos matosi kaip puikiai piktžolės dygsta, kas realiai geriausias dabar produktas sudygusius nupurkšt corum? kad ir kaip nesinori teks susitaikyt su šiemetine 100/ha herbicido kaina

    tvarka turi savo kainą 

  2. prieš 40 minutes , vrimvydas pranešimas:

    Ir tikrai augalai sustresavo bei pradejo kilti ligos . Net biologija nesusitvarko . Purksti nesinoretu nebent kanors neagresivaus . Nes jei pripomposiu ir liks augale likuciu nueis suniui ant uodegos trasu mazinimas ir anglies kaupimo sertifikatai . Moksliukai patare neskubeti bei dar labiau nestresinti ir ziureti kas darosi su nauju lapu . Zodziu daug klausimu .

    lauksim išvadų 

  3. Prieš 5 valandas, vrimvydas pranešimas:

    Taip , sneku apie kelis milijonus tonu   . Tik tai neparanku dabartinei sistemai . Supirkejai dazniausei ir technijos bei chemijos pardavejai ir jie nenori prarasti dali pelno . Paklausa tikrai yra taciau yra problema kad dali laiko teks praleisti ne traktoriuje o prie popieriu . Yra firmu (susirsk ) kur mielai nupirktu kad ir 500 tonu kvieciu bet turi prideti sertifikatus del draugiskumo aplinkai . Ir kaina tave nustebins .

    miškus galima auginti, jei kviečiai nepatinka... miestų plėtra, dirvos erozija ir įvairios stichijos subalansuoja ž. ū. veiklos apimtis. 

  4. prieš valandą, Andriusfeat pranešimas:

    Po lietų stojo dideli karsčiai, kas dabar per šitus karščius panaudojo brodway ar tombo ir dar sugalvojo reguliatorių įdėt, tai siaubas kaip apdegė pasėliai, labai matosi kai pravažiuoji pro kaimynų laukus.

    po broadway pasviesedavo bet tolygiai, dabar dideliais lopais

  5. Prieš 6 valandas, manttys pranešimas:

    Negave, sausiu db rimtesne medax max norma, sako.galima dar ccc pridet, bet gal nemiksuosiu. Buciau anksciau vares, bet buvo tas salnu periodas. Siemet kaip.niekada jauciasi zemes kokybe. Kur sutabrkytos zemes, patrestos, pakalkintos, ten yra tikrai i ka paziureti, bet kur naujai issinuomojau ar pieva isariau, vaizdelis nera toks grazus

    Su sejos data sunku, bet apie rugsejo 10-12. Nebeturiu to telefono kur viska fotkindavaus. Panasiu metu setas bright toks

    Kadangi tarpueilis 21 cm, tai biski bujoja jie

     

    20240427_184925.jpg

    20240427_181249.jpg

    Mikro nepridedi? 

  6. prieš 24 minutes , jaunasis21 pranešimas:

    Hebra , be baimės. 
    ne pirmi metai toks mixas daromas ūkiuose

    Mikro/makro(kalis siera ir mikro kompleksas)

    modus

    strobikas

    protio

    fkuroksipiras/florusulamas

    trimmer 

    lipni. 
    pats šiemet būten taip purškiau. 

    Kas netiki, dar yra Agrokoncerno technologijos, užtvirtinimui

  7. Prieš 9 valandas, Remse pranešimas:

    Tai, kad pernai metais augalus labai reguliavo gamta. Pvz Skagen kontrolėje be augimo reguliatoriaus buvo 72 cm, kai įprastai buna apie 100 cm ir daugiau. 

    Man svarbiau ne koto aukštis o derliaus priedas kurį duoda produktai

  8. prieš valandą, dariius 30 pranešimas:

    prisidariau nesamoniu su seja per ziopluma, sejau avizas po 200kg/ha ir del uzsikimsimo besikartojancio seta- neseta. Galvoju perset viska minimalia norma po kokia 170kg, kaip manot ar bus rezultatas? kitas variantas palaukt kol sudigs glifosas ir grikiai.

    Del ko kemsasi? 

×
×
  • Create New...