Jump to content

Vidas E

Nariai
  • Pranešimai

    347
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Vidas E

  1. On 2023-09-08 at 06:23, Juozukas pranešimas:

    Anksciau zinau, kad taip buvo, o dabar? Siais metais nusipirkau dziovykla, ar galiu itraukt i projekta dabar as ja?

    Anksciau kazkaip buvo, kad iki metu laiko isigyta technika tinka finansavimui.

     

    On 2023-09-08 at 06:23, Juozukas pranešimas:

    Anksciau zinau, kad taip buvo, o dabar? Siais metais nusipirkau dziovykla, ar galiu itraukt i projekta dabar as ja?

    Anksciau kazkaip buvo, kad iki metu laiko isigyta technika tinka finansavimui.

    Niekada taip nebuvo. Galima įtraukti tik tuos daiktus, kurie nupirkti savo rizika, po paraiškos pridavimo datos. Gal ne visai aišku, tiems kas pirmą kartą girdi.... Esmė tokia- rašai paraišką įtraukdamas tuos pirkinius, kurių tau labai reikia. Tada priduodi paraišką ir kitą dieną gali pirkti, ko tau "degant" reikia. Jeigu paraišką patvirtins, tada viskas gerai. Bet lieka rizika, jei atmes paraišką, tada visa suma iš savų lėšų. Bet ir patvirtinus paraišką, reikia viską tvarkingai nupirkti. Bet tik tuo atveju, jei suma nesiekia konkurso skelbimo ribos ( seniau buvo 58000 EUR. dabar tiksliai nežinau, ar pasikeitė ). Su konkursais dar daugiau reikalų ir atgaline data nepadarysi...

  2. On 2021-12-20 at 16:38, Pofke pranešimas:

    teip tik valdininkai moka skaiciuot, o jei nuvaziavai ir pradejo lyt, issidirbai prilijo, daug niuansu, daug smulkmenu, ir viskas susilipina, pas mane dar gyvuliu yra tai pasaru ruosimas meslo vezimas t.t.

    Kiekvienam gyvuliui papildomai kūro duoda ;)

  3. Prieš 8 valandas, ludditas pranešimas:

    Net patys vadybininkai jų nesiūlo, sakė parduoda tik jei pats klientas prašo, ir pagrinde transporto darbams. Dėžės resursas apie 1500 mth, todėl matyt padevėti ir palyginus pigūs. Aš nlb mechanikas, bet kaip aiškino ta dėžė nlb skiriasi nuo lengvų automobilių, pavaros keičiasi su variatoriais.

    Iš esmės yra tik dvi belaipsnės dėžės Fendt ir zf.

    Dėkui kolegos, tikrai pastebėjau, kad ir vadybininkai nesiūlo stipriai tos Direct. Jau nusprendėm jos neimti. Bus gerai ir paprasta. MF turi vario dėžę bet mažesni neturi reversinio vairavimo ir varikliai mažesnio tūrio su tais pačiais arkliais. O naujuose labai jaučiasi galios trūkumas

  4. On 2021-08-25 at 13:46, Fermeris313 pranešimas:

    Valtru meistras sake jeigu pirkt tai N arba T serija, nes ten dar tikros valtros. Kitas dalykas, kad 4 kartos valtrose, instrukcijoje nera parasyti klaidu kodai, del to reikia kreiptis i serviza norint suzinoti kas ka reiskia.

    Nežinau, ką reiškia Tikros Valtros, bet dabar visi traktoriai su tais pačiais kompais, DPF filtrais, AdBlue ir kitais prietaisais, kurie problemas sukelia. O su dėžėm tai išsiaiškinau. Tikrai N ir T serija turi tik imitaciją Vario dėžės. Bet dugnas mažiau visokių laidų ir atsikišimų turi, lyginant su MF. 

  5. Prieš 15 valandų, viktorass pranešimas:

    Mūsų krašte kažkaip nelabai populiarus valtra  tai ir atsiliepimu nesigirdi.

    Ir pas mus nėra Valtrų, tai nėra ir nuomonių ar nors pletkų :)  Rovaltra daugiau žurnaluose reklamuojasi, o EWA per ūkininkus važiuoja, tai ir parduoda daugiau. Dirba ir MF normaliai, bet užsimanėm su reversiniu vairavimu, tai Valtra turi gerų variantų, bet norint tiesą sužinoti ,geriausia su naudotojais pasitarti, nei vadybininko kalbos, iš lankstinuko išmoktos,  klausytis :)

  6. Prieš 4 valandas, M&M pranešimas:

    veikė identiškai, bet neveikė pats sau prieštarauji...gal programiškai, gal mechaniškai bet skirtumai yra, bet čia vėlgi reikia lyginti ir metus, nes ta pati vario 2006m ir 2019m turi kai kurių skirtumu. tiek to, tema tai apie valtra :)

    Tai kokia visdėlto valtroje dėžė, Vario ar jų pačių šedevras? Kas turite, ar važiuoja? :) TTV nesinori net domėtis.Turim vieną DF, tai kaip diena, taip kažkokia klaida. :D Visi davikliai pareina ir kosmosą kainuoja. Va ir šiandien dar kryžmė priekinės pavaros pabiro, vėl užgiedos kainą. O kryžmės kaip iš žaislinio traktoriaus :)

    Bet gal apie Valtrą ;)  Tokio pavadinimo dar nėra kieme, tai daug klausimų. Nors visi Valtra MF ir Fend AGCO priklauso, tai gal ir viduriai tie patys. Varikliai tai tikrai kaip mano MF ir visai pakenčiami. O Vario dar neturiu, tai ir nežinau ar reikia :/

  7. Pernai uždėjom aklę ant egr vamzdžio, kaip kažkas forume patarė, bet pusę sezono padirbom ir viską atstatėm atgal,nes nieko gero nepasijautė. Atrodo tik tyliau dirbti pradėjo ir dūmo juodesnio atsirado, bet traukos nepajutom, gal net atvirkščiai. Turbūt kažką ne tai reikia daryti....

  8. Tauta, tai jūs instrukcijos neskaitote prieš pradėdami dirbti? Ten viskas aiškiai parašyta, kaip bėgius nusistatyti :) 

    Va pas mane tai kita problema. Važiuojant keliu priekinis stiklas sprogo į šipulius, draudimas atvyko ir suformino viską, bet EWA servisas per savaitę jo pastatyti nepriveikia. Stiklo reikėjo laukti, dabar serviso eilės laukiu, nes sako visai dienai darbo :D  Kitiem traktoriam esu su šienapjove iškūlęs šoninius,tai pusvalandžio užtenka, jau su visais pirštų anspaudų nuvalymais nuo stiklo.

    Tai parūpo, kokie traktoriai dar turi tokias kabinas, kaip MF, nes jau norisi kažką keisti su detalių tiekimu.

    O kas būtų, jei kombainui serviso reikėtų laukti dvi savaites, kai pas mus tokios karštos ir sausringos vasaros :D

    MF stiklas.jpg

  9. 11 valandas ago , antanasrudaitis said:

    Kiek radau tai JF-STOLL dalis galima gauti tik "Žemtiekime". Gal kartais dar žinai kokius kitus tiekėjus?

    Kajovika prekiauja JF-STOLL dalimis, vieną guoliuką ten užsakinėjau, tik tiek ir gedo :)

×
×
  • Create New...