Jump to content

tomukas1996

Nariai
  • Pranešimai

    170
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius tomukas1996

  1. šeriu tai tikrai gerai ryte vakare avižas gauna ,šienainis , šienas ,žodžiu viskas kaip priklauso , sudavęs kaip ir nuo visų parazitų  , tikriausiai palaikysiu dar per vasarą ir kitą įsigysiu :icon-wink:  dar padarysiu foto kitu kampu gal kitaip atrodys , bet ir man jis smulkokas atrodo :icon-neutral:

  2. taip  esu matęs kaip avys ėriuojasi prie -15 lauke , nuneša į tvartą  išdžiūsta  sustiprėja ir jau jam šalčiai nebaisūs svarbu būtų pastogė nuo kritulių, užuovėja nuo vėjo ir geras sausa kraikas  , o dėl šilumos galima lempą pakabint   kuri ėriukas apšils kaip jam bus šalta , pusantrų metų bėgi po truputį pasiruošiu medžiagas statysiu iš skardo ir medienos ,  angaro tipo tvartą , iki tol užsiveisiu normalią mamyčių banda  :icon-geek:  o tie angarai man ne patiklūs atrodo  kur įkėlėt nuotrauką  , o gal žinot gal kokios paramos yra jauniesiems ūkininkams  :icon-question:  

  3. Aš nerekomenduoju kergti du kartus metuose. Išvarginsi gyvulius ir tiek. Nesvarbu, kas rašoma. Moteris irgi du kartus metuose gimdyti gali, bet kaži ar kuri tai daro... Kaži kodėl..? :D

    O romanovo galima auginti, jei reikia tik kiekio (galvų). Didžioji dalis avininkų pradeda nuo romanovo, o po kelių metų atsikrato, nes žino, koks vargas, kai atsiveda po 3 ar 4 ėriukus... :)

    Aš ir pradėjau nuo romanavo :icon-biggrin:  dabar jau keičiu turiu dvi šarole mišrūnes ir avina sufolką  galvoju apie juodgalves dar avis :eusa-think:

×
×
  • Create New...