Jump to content

Giedrriusas

Nariai
  • Pranešimai

    365
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius Giedrriusas

  1. Prieš 2 valandas, zapaske pranešimas:

    O kaip manote, pirmam tręšimui česnakams bus gerai karbamidas? Iš rudens gave sočiai npk trašų, tik užsilikusio karbamido turiu tai berčiau tiesiai ant česnakų eilučių.

    Kiek tas sočiai? Karbamida reikia į dirvą įterpti kitaip jokios naudos iš jo jis labai išgaruoja man salietra labiau tiktų

  2. Prieš 1 valandų, Linas.z pranešimas:

    kaip raso ant pakuotes, antras purskimas sunaikina nauja piktzoliu karta, tai manau blogiau nebus is rudens nupurskus. O akecios savadarbes. kad tik is po ziemos zeme pradraskytu. 

    Nesvarbu savadarbes ar ne. Bet ar česnakų nelauzo nes jie sudygę kažkaip manau kad turėtų paretinti

  3. Prieš 10 valandų, Linas.z pranešimas:

    kai tik bus imanoma ivaziuot. pravaziuosiu su eko akeciom kad prapurent ir tada iskart nupurksiu. tai 1l del to, kad antras purskimas

    To pirmo tavo nereikalingo purškimo nė kvapo neliko. Plius jei dar važiuosi su eko akeciom tai rudeninį purskima gali anuliuoti. Dabar pagal galimybes dek 2.5l ir pamirši bėdas. 

    O tau akėčios neisdraskys česnakų jei jie jau sudygę?

  4. prieš valandą, Cpr pranešimas:

    Tie, kas pirkote traktorių, nors vienas jau registruotas ūkio vardu, gal pasidalins patarimais dėl pagrindimo...Buvau užlėkęs į LŽŪKT, tai minėjo, kad imamas kaip pakaitinis nelabai tinka, turi būt nurodoma, kad genda ar pan. Tiesa, projekto rašymo kaina 500/600 + 300 sėkmės mokestis. Kai pagalvoji pagal imamą sumą, "kartelė" nebloga.

    O kas trugdo parašyti kad senas genda ir eksploatacinės išlaidos didelės?

  5. Prieš 8 valandas, Edvisp pranešimas:

    Sveiki, 

    Gal kas iš pavasarį teikusių paraiškas, jau pateikė galutines ataskaitas ir mokėjimo prašymus per Žumis? Pvz. prašo pridėti draudimo polisą, nors nebuvo drausta, o ir reikalavimo tokio nebuvo. Taip pat prie mokėjimo prašymo reikia pridėti daiktų perdavimo aktus, nors niekur nerandu, kad turi būti toks dokumentas pasirašomas. Užtektų kaip ir sutarties. Gal ir kvailas klausimas, bet jei atsakysite būsiu dėkingas. 

    Daiktu perdavimo akto reikia. Parašyk į firma iš kurios pirkai ir parašys be problemų. O dėl draudimo tai jei buvo traktorius ar mašina tai siusk civilinį draudimo. O dėl kitų klausk jų pačių jei nebuvo įpareigojimo. Gali būti kad prašo automatiškai nes seniau reikėjo kaip reikalavimas

  6. Prieš 22 valandas, gbandinis pranešimas:

    Auginant morkas, kopustus ir deklaruojant kaip atviro grunto darzoves.. reikia pristatyt popierius kur realizuota? Nes jei turguj ar per skelbimus parduosiu, tai nebus is kur popiergali istraukt pardavimo. 

    O kodėl netinka turgaus pardavimas?

    Kodėl negali išrašyti sąskaitos kaimynui?

  7. Prieš 5 valandas, DariusG pranešimas:

    Lenkiško žieminio česnako galvutė šiai dienai turguj kainuoja apie 60 cnt. Praktiškai turint geras sandėliavimo patalpas, savo pelną gali pasididint kelis kartus...

    Tai yra smulkiam ūkiui parama gali paimti ir pasidaryti saugojimą už tuos pinigus

×
×
  • Create New...