Jump to content

donce3333

Nariai
  • Pranešimai

    512
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius donce3333

  1. 12 minutes ago, P.Tomas said:

    sveiki, pakeiciau frontalinio krautuvo (metal fach) paskirstytoja,nes senas (italiskas) varvedavo pastoviai, pragnybdavo  pastoviai o ringa, pusbrolis atidave paskirstytoja (rexroth-sigma) buvo ant case uzdetas, pajungiau pagal kaip buvo senas pajungtas: siurblys-front paskirstytojas-traktoriaus paskirstytojas. Bet taip pajungus siurblys dirba apsikroves ir labai tepalas kaista, bandziau front paskirstytojo voztuva atleisti, siurblio apkrovimas dingsta bet krautuvo nebekiale. Jungiau taip: is siurblio i P iejima, kita slanga is T i traktoriaus paskirstytoja, sakykit kame beda del kaitimo ir siurblio apkrovos, aciu

    kaista kad nera nupylimo tepalo

     

  2. On 2017-01-24 at 20:33, ramunas23 said:

    Sveiki baigiu pražilti dėl mtz 920.4 coman raill sistemos dinksta trauka apsukos nukrenta iki 1600-1700 po kiek laiko vėl atsiranda, tik užgesinus traktorių. Normali trauka sendiena visai nebeklauso islieka tos pacios 1600- 1700 apsukos. Išvaliau visus filtrus kaip pridera. Gal slėgio daviklis grybauja nežine fiskės visas prapučau kontaktu valykliu, vistiek nieko nepagerejo.Srauto matuokle neseniai nauja nusipirkau, nepagerejo vistiek tai atsirasdavo tai krisdavo apsukos ant kompo jokiu klaidu nemeto. Kas dar gali buti??????

    yra tik vienas sprendimo budas, deti paprasta sistema , nes su ta uzsiknisi

  3. 11 valandas ago , woldass said:

    va cia pas mane kita nuomone, nusipirkau ir buvo negreztas, bet ir dirbt nejo, kankinaus vargau saujom tuos varztus keisdavau , siena sausa sukant ant 3 padeties is 4 suspaudimo trukdavo , pakeiciau i didesni viena varzta ir db suka net zalia 4 padety ir nesunkiai visai traktorius nejaucia

    nu tai reiskias nusipirkai gera presa , neuzdrozta

  4. 14 valandas ago , fenikxxx said:

    Gal aš kažko nesuprantu. Būt labai ydomu paveizet ar bent kompresiją perverstų su tokiu akumu be šildymo, dyz. tepalu ir orginaliu starteriu.  180 akumas mažylis startioras be šildymo nei krust. O tu rašai 75ah.  Pas mani kompresijos neperverstū. Vasarą ar pašildžius plius tepalai sintetika galbūt.

    mesk lauk ta maza starteri ir idek planetarini http://catalog.jubana.com/lt/starter/123708321 , suka labai gerai

  5. 31 minutes ago, manttys said:

    sukau vienam žmogui su būtent šita plėve ir sakė yra įgedusių, bet nesiskundžia labai, mat pats ją užsipirkęs buvo. Konkrečiai su ja išeidavo vienu rulonu daugiau, negu su visom kitom. Tas vienas rulis iš oro nenukrenta, arba ją ištempia labiau, arba plonesnė. Dauguma kitų sukti su Pieno gėlės kooperatyvo parduodama power strech ir manau, kad daugiau neeksperimentuosiu. Įgedimų tik ten, kur pradrėksta. Rulonai, galima sakyti, idealūs.

    turbut cia tas pats zmogus 

     

×
×
  • Create New...