Jump to content

paprasciausias

Nariai
  • Pranešimai

    111
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius paprasciausias

  1. 9Mechanikas9 kurios tau čia naujovės š..? kad per pora sekundžių be atsuktuvo gali grandine patempti, nesukinėjant ten tų varžtų, specialiai su tokiu privalumu ėmiau, minėjai triobrake, bet matosi net nežinai kas tai yra, trumpai tai yra stabdys grandinės, kuris jei netaisyklingai pjauni suveikia, visa tai padaryta daugiau dėl tavo nugaros,nes jei netaisyklingai pjauni krūvis didelis nugarai tenka. O kam nepatinka naujoves, pjaukit družbom, arba dar geriau rankiniais pjūklais :lol:, ir pigu ir niekas negenda. Apie ten kažkokias kopijas kurias siūlo už puse kainos nekalbu, su jom max pora sezonu papjauni ir mesk.

  2. nežinau kaip su naujom nokiom, bet gal prieš 5m kaip bandėm ta dalyką tai veikė, dėl tu signalizaciju galimas ir daigtas kad teisybė, buvo čia pasklidus tokia žinia( gal 7-9m atgal) kad vagys kur netoli trinasi, ir kai tu atrakinėji su pulteliu, jie ta garsa isirašo, ir taip atrakina :lol: galimas daigtas, pas ka yra tokios signal. gali eksperimenta atlikt ir parašyt, nes pas mane be jokio garso atsirakina.

  3. 30 kg pakilnojus kaip tik daugiau sveikatos turėsi :D nors asmeniškai ir 5kg diena pakilnojus rankos sunkios būna vakare, su 30kg neįsivaizduoju ką reiktu daryt :) turėjom ir 40 varna gal 15 ar daugiau metu ir jokiu problemų, o plovimo tikrai nemažai buvo, dabar kai buvo akcija ta 40 išsikeičiau į 445e varna, tikrai geras daiktas.

×
×
  • Create New...