Jump to content

DRAKAS

Nariai
  • Pranešimai

    15
  • Prisijungė

  • Lankėsi

Atsakymai kurių autorius DRAKAS

  1. Miskinis teisus.Mano bulius kol kas apsidirba,o dėl palikuonių tai kas cia zino,gal geresni bus nei sėklinant.O jei nori zinot ar bulius darbštus,stebėk ruja,jei karvės nerujoja-vadinasi okey.Maniškis sutvarkė visas iš pirmo karto.Jei nori suzinot kada veršiuosis,tai pvz.rujojo 2009 10 05,veršiuosis 2010 07 05,panašiai.

  2. Apie galvijų asociaciją skaiciau straipsnį,nariai skundėsi,kad imamas mokestis uz tai,kad augina grynaveislius,iseiti negali,nes niekas nebeįvertins buliaus,nesinori tikėti,bet ko gero vyksta kazkas.Palauksiu kol man įvertins bulių,tada galėsiu parašyti kas,kaip ir kodėl?Dėl išmokų zinosiu po savaitės Šiai dienai zinau tik tiek,kad veterinarija vaziuoja,tikrina dokumentacija:pasus,GZ formas,jei kas ne taip braukia ismokas.

  3. 7-8mėn.buliukus superka A.Jonikienės ūkis,turi būti misrūnai,belgus gerai ima,sarole,jie Baisiogaloje augina,peni,gal 1000 turi.Kiek zinau moka beveik 2 eurus uz kg.Esu turėjęs su jais reikalų,patikimi,internete yra jų adresas.O kad uzsienieciams...zinau tik vokieti,kuris perka buliukus iki 3mėn.,moka po 8.50,uz belgus 13lt.,bent prieš savaitę davė tiek.Jei dar turi kokių klausimų rašyk.

  4. Dar nesu asociacijos narys,bet mąstau apie tai.Uzsiimu mėsine galvijininkyste,plius noriu laikyti zindenes,jau turiu 20 karvių.O dėl grynaveislių tai,buliai tikrai tokie,be to turiu 9 aubrakes iš Prancūzijos,su kilmės pazymėjimais.Aisku esu naujokas šioj srity,daug klausimų kyla.pagrindinis tai dėl produkcijos realizavimo,absurdas,kai turi mėsinį bulių parduot uz 3,20lt.Gal galit ką patarti.O kas liecia galvijų asociaciją,tiksliai nezinau,bet manau,kad kol kas per mazai bulių turiu,kad būt jos nariu(60 galvijų).Norėciau daugiau suzinot apie tą asociaciją,ar verta būt jos nariu ir kodėl. :icon-question:

×
×
  • Create New...